Schoolspullen kopen?

Schoolagenda kopen?

De schoolagenda’s liggen weer in de schappen. Een nieuw schooljaar staat voor de deur en het is weer tijd om schoolspullen te gaan kopen. Een agenda is misschien wel het belangrijkste product voor het nieuwe schooljaar. Het schooljaar is namelijk bijna afgelopen en om weer hip ‘back 2 school’ te gaan, heeft u een nieuwe schoolagenda 2017-2018 nodig. Een nieuwe agenda betekent een nieuw begin, nieuwe lege dagen die gevuld mogen worden met plannen. 
 

Schoolagenda 2017/2018

Schoolagenda’s zijn er in verschillende soorten en maten. Welke schoolagenda u koopt voor het nieuwe schooljaar heeft te maken met uw wensen en het beschikbare assortiment. Een agenda kopen is vaak zo gemakkelijk nog niet. Waar let u op bij de aanschaf van een agenda?
Schoolagenda’s voor 2017/2018 zijn weer te koop, ook bij uw kantoorvakhandel. Welke soort agenda bij u past is heel persoonlijk. Welke schoolagenda bij u past kan onder andere afhangen van de volgende factoren: 
  • Wilt u een kleine of een grote agenda?
  • Mag de agenda wat dikker zijn of moet deze dun zijn en makkelijk in uw jas of tas passen?
  • Wenst u een agenda met bladzijdes per dag of per week? 
  • Moet de kaft van de agenda stevig zijn?
  • Welke kleur of motief wenst u dat de agenda heeft? 
  • Een ringband agenda of een boekje? 
  • Is het belangrijk om ook adressen te noteren? 
  • Is er voldoende plaats in de agenda voor uw lesrooster? 
  • Een organizer met losse blaadjes is ook mogelijk, etc. 
 

Zelf agenda ontwerpen

Wanneer u een standaard schoolagenda niet leuk vindt of niet het gewenste design vindt, is het ook mogelijk de schoolagenda zelf te maken. Een schoolagenda ontwerpen is namelijk ook mogelijk. Zo kunt u een (school) agenda maken naar uw eigen wensen. U kunt online zelf een agenda maken. Op deze manier heeft u wel een heel unieke schoolagenda!
 

Weekagenda als schoolagenda kopen

Welke soort agenda geschikt is voor u, hangt van uw persoonlijke voorkeur af. Het wordt vaak aangeraden om een weekagenda te kopen voor school. De agenda waar de weken op twee bladzijdes naast elkaar staan zorgt voor een overzichtelijk beeld. In een oogopslag ziet u wat u nog te doen staat voor de komende week. Daarom wordt, in plaats van een dagagenda, een weekagenda vaak als schoolagenda gebruikt.

Bent u ook op zoek naar een nieuwe agenda of kalender? De kantoorvakhandel biedt een uitgebreid assortiment aan schoolagenda’s. Vind de dichtstbijzijnde kantoorvakhandel bij u in de buurt met de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt