Samen lunchen op kantoor

Gezamenlijk lunchen op kantoor komt eigenlijk steeds minder vaak voor. Veel mensen eten tijdens de lunchpauze snel een boterham achter hun bureau, of gaan even snel langs de supermarkt voor een kleine boodschap. Doordat mensen niet meer gewend zijn om samen te lunchen op kantoor, moeten zij er ook niet aan denken. Echter brengt samen lunchen op kantoor veel voordelen met zich mee. 


Een gezonde lunch

Gezamenlijk lunchen op kantoor kan er voor zorgen dat u en uw collega’s gezonder gaan eten. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfslunch of spreek af dat u en uw collega’s om en om boodschappen doen voor de lunch. Tegenwoordig kunt u zelfs boodschappen laten bezorgen, waardoor samen lunchen nog makkelijker wordt! Hiermee voorkomt u niet alleen dat mensen hun lunch overslaan, maar eet u ook nog een stuk gezonder!


Voordelige lunch

Door er voor te kiezen om samen te lunchen op kantoor bent u ook goedkoper uit. Veel mensen kopen tijdens de lunch een broodje in de kantine of bij de broodjeszaak om de hoek. Maar door groot in te kopen, bent u uiteindelijk minder geld kwijt aan uw lunch. Zo bent u misschien dagelijks één of twee euro aan uw lunch kwijt. 

Daarnaast scheelt het u ook tijd. U hoeft thuis geen lunch meer voor te bereiden, omdat u gewoon uw lunch op kantoor samen kunt stellen.


Onderlinge band


Het klinkt misschien heel cliché, maar gezamenlijk lunchen op kantoor draagt wel degelijk bij een een onderlinge band onder de collega’s. Deze onderlinge band zorgt er weer voor dat u misschien beter kan samenwerken met die ene collega. Daarnaast komt u ook wat dingen te weten die niet werkgerelateerd zijn. Zo leert u uw collega’s beter kennen en zij u ook!


Handige tip

Door de kantine praktisch in te richten kunnen u en uw collega's optimaal genieten van een gezamenlijke lunch. Uw kantoorvakhandelaar bij u in de buurt voorziet u van goed advies en heeft een ruim assortiment aan kantoorartikelen en facilitaire producten

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt