Hoe ordners opbergen?

Handig opbergsysteem voor ordners

Ordners opbergen op kantoor kan op diverse manieren en hangt af van de voorkeur van uw bedrijf, de hoeveelheid opbergruimte en of u de ordners vlak bij uw werkplek wilt opbergen of de ordners juist wilt inzetten als hulpmiddel voor archivering. Dé Kantoorvakhandel geeft u een overzicht van de mogelijke opbergsystemen voor ordners, zodat u uw ordners precies kunt opbergen op de voor uw bedrijf meest gewenste manier. 
 

Opbergsystemen ordners

Ordners opbergen: archiefrekken

Het grote voordeel van archiefrekken is dat u in één overzicht, en op een goedkope manier uw ordners bij elkaar kunt archiveren. Archiefrekken brengen ook mogelijke nadelen met zich mee; voor archiefrekken is meestal weinig plek op de werkvloer, dus heeft u niet snel de benodigde ordner bij de hand. Vanwege de omvang van de archiefrekken heeft u voor dit opbergsysteem voor ordners een aanzienlijke archiefruimte nodig. 
 

Ordners opbergen: ordnermolen

Een ideaal opbergsysteem voor ordners op de werkvloer wanneer u weinig ruimte heeft is de ordnermolen. In dit opbergsysteem kunt u talloze ordners kwijt. Ordnermolens zijn verkrijgbaar met verschillende etages, waarbij de etages van sommige modellen afzonderlijk van elkaar rond te draaien zijn. 
 

Ordners opbergen: archiefkasten

Archiefkasten zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. U kunt kiezen voor brandwerende archiefkasten, archiefkasten met een afsluitmogelijkheid en archiefkasten met een roldeur of draaideur. In archiefkasten kunt u diverse ordners netjes opbergen. Tip: plak op de plek waar u de ordner bewaart een label met de naam van de ordner. Bij het terugplaatsen van een ordner in de archiefkast hoeft u niet te zoeken naar de juiste sortering van uw ordners.


Ordners opbergen: archiefdozen

Een handig opbergsysteem voor permanente archivering van ordners is het plaatsen van ordners in archiefdozen. Zorg dat u de archiefdozen niet direct op de grond plaatst, maar gebruik een archiefrek om uw archiefdozen tegen een eventuele lekkage te beschermen. 

Meer weten over het handig opbergen van ordners? Ga voor advies en verkoop van archiefrekken, ordnermolens, archiefkasten en archiefdozen naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt