Hoe ordners opbergen?

Veel bedrijven maken gebruik van veel ordners om hier belangrijke documenten en dossiers in op te bergen. Vaak wordt er een archief gemaakt zodat er een structuur ontstaat tussen de vele ordners, op deze manier is het gemakkelijk om snel een document terug te vinden. 

Er zijn echter meerdere opbergsystemen om ordners op te bergen. Denk aan een archiefkast, ordnermolen of archiefdozen. Maar wat houden deze opties in?
 

Ordnermolen

Een ordnermolen is erg handig wanneer u gebruik maakt van vele ordners. Een ordnermolen heeft verschillende etages welke elk plaats heeft voor maar liefst 24 ordners. De etages van een ordnermolen zijn afzonderlijk draaibaar, erg handig om vele ordners in op te bergen dus.
 

Archiefkast

Een archiefkast kunt u ook gebruiken om ordners in op te bergen. Veel archiefkasten zijn brand- en inbraakwerend, wat erg belangrijk is wanneer de ordners belangrijke informatie bevatten welke niet mag uitlekken. Wel kosten archiefkasten vaak wat meer, maar ze zijn wel erg waardevol om in te investeren. 
 

Archiefdozen
 

Archiefdozen zijn eenvoudige, stevige dozen die uw ordners beschermen tegen beschadigingen. Vaak zijn archiefdozen geschikt voor opslag, maar ook voor transport. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt

Subvragen