Parker bij Dé Kantoorvakhandel

Met haar 125-jarig bestaan viert Parker de sublieme prestaties die dit merk van luxe schrijfwaren de afgelopen eeuw neer heeft weten te zetten. De pennen van Parker kenmerken zich door een elegante en zakelijke uitstraling en een voorbeeldig schrijfcomfort en zijn wereldwijd bekend bij directeuren, managers, kantoormedewerkers en consumenten. Gebruikers profileren zichzelf door te kiezen voor een pen van Parker en voor menig contract wordt een Parker pen in de hand genomen. De luxe schrijfwaren van Parker omvatten diverse schrijfgerei: balpennen, vulpennen, rollerpennen en vulpotloden waarbij het vakmakschap, de innovatie en de expertise van de fabrikant hoog in het vaandel staan.


Bekende luxe pennen-series uit de stal van Parker zijn de Parker Jotter, de Parker Urban, de Parker IM, de Parker Sonnet en de Parker Vector waarbij de Jotter-pen de bekendste en meest verkochte Parker pen wereldwijd is. Met een luxe pen van Parker kiest u voor 125 jaar innovatie.

Parker assortiment

Schrijfwaren

Hoewel er door u waarschijnlijk veel met computers wordt gewerkt en heel veel digitaal gebeurt, zijn schrijfwaren en tekenartikelen niet weg te denken uit kantoren. Hier vindt u verschillende schrijfwaren en tekenartikelen, van populaire ballpoints tot potloden en van kleurkrijt tot inktpatronen voor vulpennen.

Parker staat voor 125 jaar vakmanschap, innovatie en expertise

Parkers 5e generatie technologie

Na 125 jaar succes met luxe schrijfwaren is Parker toe aan haar 5e generatie van innovatieve technologie. Deze 5e generatie pennen kenmerken zich door de manier hoe de inkt door de Parker pen loopt. Via smalle kanaaltjes in de tip van de pen wordt de inkt overgebracht op het papier. Zo weet u zeker dat de inkt alleen op het papier terecht komt, en nergens anders.

Ervaar kwaliteits inkt met Quink

Speciaal samengesteld voor Parker pennen en vulpotloden biedt Quink inkt van Parker optimale schrijfprestaties zonder onderbrekingen of verstoppingen. Quink is ontwikkeld met maar één doel: de prestaties van uw Parker pen superieuriteit te geven en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en navul-mogelijkheden.

Vragen over Parker? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op