Welke opties zijn er voor tablet bescherming?


U wilt natuurlijk uw tablet zo goed mogelijk beschermen tegen krassen en andere beschadigingen. Een goede tablet bescherming is daarom erg belangrijk. Er zijn veel keuzes in soorten bescherm accessoires voor uw tablet. Met deze kantoorartikelen beschermt kunt u uw tablet zo goed mogelijk.
 

Screenprotector

Een goede bescherming voor uw tablet (bijvoorbeelde de Apple iPad 2) begint bij een goede screenprotector. Een screenprotector is een dun laagje dat u makkelijk op het scherm aanbrengt en zich vanzelf hecht. De screenprotector beschermt uw tablet tegen krassen, vingerafdrukken en stof. U kunt de screenprotector ook makkelijk verwijderen van uw tablet zonder dat deze enige vorm van sporen achterlaat. 
 

Tablet beschermhoezen

Voor de bescherming van uw tablet heeft u keuze uit verschillende soorten tablethoezen. Hieronder vind u de beschermhoes voor de tablet. Met een beschermhoes beschermt u de voor- en achterkant van uw tablet tegen krassen en stoten. Ook kan de tablet beschermhoes dienen als een handige steun tijdens het gebruik van uw tablet. 
Een tablet beschermhoes is verkrijgbaar in verschillende materialen en ontelbaar verschillende kleuren. 
 

Tablet bescherm sleeve

Met de tablet sleeve beschermt u uw tablet compleet. De tablet sleeve is een van de vele tablet accessoires. De tablet bescherm sleeve is een soort van zak waar u uw tablet in kan opbergen als u hem niet gebruikt of meeneemt onderweg. Een tablet sleeve is vaak van zacht stof gemaakt en beschermt uw tablet tegen krassen en stoten. U kunt uw tablet in de tablet sleeve eenvoudig en veilig opbergen. De tablet sleeve is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt een uitstekende bescherming voor uw tablet. 
 

Stylus

Met stylus pen maakt u uw bescherming voor uw tablet compleet. Nooit meer last van krassen van nagels of van storende vingerafdrukken. Met de stylus pen bediend u uw tablet gemakkelijk én de stylus pen is een goede vorm van bescherming voor uw tablet. 

Met deze verschillende tablet accessoires beschermt u uw tablet optimaal tegen krassen, stoten, stof en/of vuil. Wilt u meer weten over de diverse kantoorartikelen die uw tablet kunnen beschermen? Ga voor advies of aanschaf naar één van de 600 kantoorvakhandels, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt