Hoe bescherm ik mijn tablet en smartphone?

Natuurlijk wilt u uw smartphone of tablet zo lang mogelijk als nieuw houden. Met deze kantoorartikelen kunt u uw tablet en smartphone zo goed mogelijk beschermen.


Bescherm uw smartphone en tablet

Er zijn een aantal handige hulpmiddelen om uw smartphone en tablet te beschermen. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.


Screen protector

Een goede bescherming van uw smartphone, uw tablet (bijvoorbeeld de Apple iPad) of uw e-reader begint met een schermbeschermer, ofwel screen protector. Dat is een dun filmlaagje dat zich eenvoudig aan het scherm hecht en bescherming biedt tegen krassen, vingerafdrukken en stof. Het laagje is verwijderbaar zonder sporen na te laten.


Reiniging

Vervang de screen protector met enige regelmaat. Zorg dat u voordat u een screen protector plaatst, u uw smartphone of tablet goed reinigt.


Cases

Verder zijn er allerlei beschermhoezen (cases of sleeves) voor uw smartphone of tablet verkrijgbaar die uw apparaat beschermen tegen krassen en stoten. De variatie hierin is groot: van zachte materialen, van leer, plastic of aluminium, in stijlvol zwart of in een vrolijk kleurtje, zeer compact of voorzien van opbergvakjes voor snoeren en opladers.


Styluspen

Door het gebruik van een styluspen voorkomt u dat er krassen en vingervlekken op uw scherm achter blijven.

Aan u de keus hoe u uw smartphone beschermt. Zo kunt u uw tablet en/of smartphone zo optimaal mogelijk beschermen tegen vallen, stoten, vuil of krassen. Wilt u meer weten over de diverse kantoorartikelen die uw tablet of smartphone kunnen beschermen? Ga voor advies of aanschaf naar één van de 600 kantoorvakhandels, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel. Of kijk op Pinterest, waar we de leukste ICT-accessoires voor u hebben verzameld.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt