Welke manieren van inbinden bestaan er?

Rapporten en verslagen kunt u op diverse manieren (laten) inbinden. Dé Kantoorvakhandel geeft u een overzicht van de diverse inbindmanieren van uw documenten. Zo kunt u snel de manier van inbinden en de bijbehorende inbindsysteem kiezen dat voor u wenselijk is.
 

Inbindmanieren

Inbindmanier 1: perforeren met een metalen spiraal

Om uw documenten met een metalen spiraal te kunnen perforeren heeft u een een speciale inbindmachine nodig die zogeheten metalen draadkamruggen kan verwerken. 


Inbindmanier 2: perforeren met een plastic spiraal

Met een plastic bindrug geeft u uw documenten een nette uitstraling mee. De speciale inbindmachines die geschikt zijn voor plastic bindruggen ponsen gaten in uw documenten voor een stevige manier van inbinden. 
 

Gecombineerde inbindmanieren voor perforeren

De meeste inbindmachines die werken met een bindrug kunnen alleen óf plastic bindruggen, óf metalen bindruggen (draadkam ruggen) verwerken. Er zijn ook inbindmachines verkrijgbaar die beide inbindmanieren aankunnen, maar deze zijn duurder in aanschaf.


Inbindmanier 3: thermisch inbinden

Met thermische omslagen en thermische inbindmachines kunt u uw documenten via deze derde inbindmanier presenteren. 

Meer weten over de diverse inbindmanieren en bijbehorende kantoorproducten? Voor advies en verkoop gaat u naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt