Inbindsystemen

Op deze pagina treft u informatie aan over producten voor het inbinden van papier door middel van een inbindsysteem. Inbindsystemen zorgen ervoor dat meerdere vellen papier nauwkeurig en zakelijk ingebonden worden. 

Voor een mooie afwerking van een rapportage of groot document zijn inbindsystemen uitermate geschikt. Met inbindsystemen kunnen grote aantallen papier netjes ingebonden worden door middel van een plastic of metalen ringband. Dit zorgt ervoor dat het prettig leest en papieren niet kwijtraken. Sommige inbindmachines beschikken ook over een perforator. Over het algemeen werken de meeste machines vrij eenvoudig en kunnen deze ongeveer 20 bladen per keer persen. Inbindapparaten zijn ideaal voor kantoorgebruik. De rapportages krijgen een professioneel tintje door deze nette manier van afwerking. Tevens blijven de documenten door het inbinden in goede staat en kwaliteit, en raken er geen stukken zoek. 
 

DéKantoorvakhandel biedt verschillende soorten inbindsystemen aan bij één van de verkooppunten, de aangeboden productgroepen voor de inbindsystemen zijn: 

Inbindmachine Click
Pons/inbindmachine

Plastic bindruggen 21-rings
Draadkam inbindmachine
Draadkam inbindruggen
Voorbladen en omslagen
Klem inbindmachines
Klem inbindomslagen
Velobinder inbindmachines
Surebind inbindmachines
Thermischie inbindmachines
Thermische omslagen

Categorie
Merk
Kleur
Formaat
Populariteit

Resultaat 1 - 9 van de 39 producten