Welke Kyocera printers zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten printers van het merk Kyocera. Op kantoren en in bedrijven zijn printers natuurlijk onmisbaar, maar ook bij mensen thuis staat vaak minimaal één printer. Er zijn natuurlijk veel merken en soorten printers te verkrijgen, zo ook van het merk Kyocera. Maar welke Kyocera printers zijn er?
 

Soorten Kyocera printers

Er zijn veel soorten Kyocera printers die uw documenten en dossiers kunnen afdrukken. Denk bijvoorbeeld aan multifunctionals, kleurenlaserprinters of laserprinters. De multifunctionals van Kyocera hebben meerdere functies. Meestal kunnen multifunctionals naast printen ook kopiëren, faxen en scannen. Tevens zijn er veel soorten accessoires voor Kyocera printers verkrijgbaar. 
 

Kyocera ECOSYS

Onder de soorten Kyocera printers is ook de Kyocera ECOSYS verkrijgbaar. Deze ECOSYS printers van Kyocera zijn uitgevoerd met een duurzame drum en een toner cartridge  waarmee duizenden pagina’s geprint kunnen worden. 

Wilt u meer weten over Kyocera printers? Ga dan voor professioneel advies eens langs een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt