Wat is thermisch inbinden?

Thermisch inbinden is een van de vele manieren om documenten in te binden. Er bestaan meerdere methoden om documenten in te binden. Eén daarvan is thermisch inbinden. Dit artikel van Dé Kantoorvakhandel geeft u uitleg over thermisch inbinden, wat de benodigdheden zijn om thermisch te kunnen inbinden en wat voor een uitstraling thermisch inbinden meegeeft aan uw documenten. 


Thermisch inbinden

Het woord 'thermisch' geeft al aan dat er hitte komt kijken bij dit proces van inbinden. U heeft een speciaal type inbindmachine nodig die deze hitte kan leveren. De speciale thermische omslagen die u kunt kopen kunt u gebruiken in dit type inbindmachine. Nadat u uw documentenstapel in de omslag heeft geplaatst, kunt u deze omslag verwarmen met een thermische inbindmachine. Door de hitte wordt de lijmlaag van de thermische omslag geactiveerd en worden uw documenten netjes aan elkaar gelijmd. 
 

Benodigdheden voor thermisch inbinden

De volgende kantoorartikelen heeft u nodig om thermisch te kunnen inbinden:

Professionele uitstraling

Door uw documenten thermisch in te binden creëert u een zeer professionele uitstraling voor uw documenten. Thermisch inbinden is een inbindmethode die uitermate geschikt is voor zakelijke rapporten, offertes, bedrijfspresentaties en overige papieren waarmee u indruk wilt maken met de uitstraling van uw ingebonden documenten. 

Wilt u meer weten over thermisch inbinden, of over de aanschaf van een thermische inbindmachine? Ga voor advies en verkoop naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt