Wat is een terugbelboek?

Een terugbelboek is erg handig en eigenlijk ook onmisbaar op kantoor of in uw bedrijf. In veel bedrijven staat de telefoon vaak roodgloeiend en u kunt niet altijd zelf deze telefoontjes beantwoorden. Wanneer er iemand belt en degene heeft uw collega nodig die niet aanwezig is, is het belangrijk dat u de juiste boodschap aanneemt. Echter komt het nog wel eens voor dat deze boodschap vervolgens niet bij de juiste persoon aan komt.. En dit zorgt uiteraard voor frustratie bij de beller, en dit wilt u voorkomen. Gebruik daarom een terugbelboek op kantoor!
 

Waarom een terugbelboek?

Wanneer u een terugbelboek hanteert, zult u merken dat u nooit meer vergeet een juiste boodschap door te geven. Het terugbelboek legt u simpelweg naast uw telefoon met een pen zodat u altijd de boodschap op kunt schrijven. Het terugbelboek lijkt op een notitieblok, maar dan handiger!

Neem dankzij het terugbelboek altijd de juiste informatie op over de beller en de persoon die hij/zij nodig heeft. Noteer het onderwerp en het nummer dat teruggebeld moet worden zodat dit nooit vergeten wordt. 
 

Terugbelboek Jalema
 

Wilt u een terugbelboek aanschaffen? Jalema heeft verschillende terugbelboeken die ontzettend handig zijn op kantoor. Noteer gemakkelijk alle belafspraken met de juiste gegevens zodat deze altijd bij de juiste persoon terecht komt. Nooit meer vergeten afspraken dankzij het terugbelboek van Jalema!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt