Waar is een opzichtersdagboek voor?

Een opzichtersdagboek is een handig hulpmiddel om de bezoekersregistratie op het werk bij te houden. Tevens kan een opzichtersdagboek gebruik worden bij een project om een overzicht te geven van de aangevoerde materialen, betrokken personeel en verrichte werkzaamheden. Veel bedrijven werken namelijk aan projecten en er gaat nog al eens wat mis tijdens de bijeenkomsten. Bepaalde dingen worden niet genoteerd en zo gemakkelijk vergeten, terwijl deze dingen wel van belang zijn. Daarom raden wij het gebruik van een opzichtersdagboek aan en in dit artikel zullen wij het opzichtersdagboek verder toelichten.
 

Wat is een opzichtersdagboek?

Een opzichtersdagboek wordt bij veel bedrijven gebruikt om een project zo overzichtelijk mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u in een opzichtersdagboek gemakkelijk en overzichtelijk alle belangrijke gegevens noteren die van belang zijn bij het project. Denk hier bijvoorbeeld aan alle aangevoerde materialen tijdens het project, maar ook het betrokken personeel en de verrichte werkzaamheden zijn ontzettend belangrijk. Als u gebruik maakt van een opzichtersdagboek bent u er zeker van dat u geen belangrijke gegevens vergeet te noteren. 
 

Jalema opzichtersdagboek

Het opzichtersdagboek van Jalema is een praktisch hulpmiddel als het gaat om projecten. Het is een overzichtelijk opzichtersdagboek waar u alle gegevens gemakkelijk kunt noteren tijdens een projectbijeenkomst. Op de website van de kantoorvakhandel kunt u gemakkelijk zien, met behulp van de postcodezoeker, waar de dichtsbijzijnde kantoorvakhandel is. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt