Waarom is rekbaar kaftpapier handiger dan gewoon kaftpapier?

Zodra de scholen weer beginnen is het weer tijd om uw boeken te kaften. Behalve kaftpapier heeft u nog veel meer spullen nodig zodra u weer naar school gaat. Met deze checklist van schoolspullen vergeet u niks mee te nemen! Bekijk ook eens de trends in schoolspullen

Rekbaar kaftpapier

Rekbaar kaftpapier, wat is dat? Het is eigenlijk zoals het woord het al zegt. Het is kaftpapier wat gemaakt is van een rekbare stof. Op deze manier is dit gemakkelijk om vrijwel al uw boeken te doen. Met een rekbare boekenkaft hoeft u niet meer onhandig met een schaar en plakband aan het werk te gaan. 

Voordelen rekbare boekenkaft

Er zitten verschillende voordelen aan de rekbare boekenkaft. U kunt hierbij denken aan: 

  • Het besparen van tijd. Doordat u de kaft gemakkelijk om uw boek kunt wikkelen, bespaart u veel tijd. Het gebruik van een schaar en van plakband is verleden tijd. 
  • De rekbare boekenkaft beschermd uw boeken uitstekend. Wanneer u gebruik maakt van rekbaar kaftpapier, zorgt u er voor dat uw boeken en documenten tegen een stootje kunnen en toch netjes blijven.
  • Rekbaar kaftpapier kunt u hergebruiken! Gooi het in de wasmachine en uw kaftpapier is weer als nieuw! 


Designs

Rekbaar kaftpapier is in veel verschillende kleuren en designs te verkrijgen. Wanneer u uw boeken of documenten op een vrolijke manier wilt aankleden, gebruik dan de leuke designs of vrolijke, fluoriserende kleuren als rekbaar kaftpapier.

Rekbare boekenkaft aanschaffen 

Heeft u ook geen tijd meer voor het kaften van uw boeken? Schaf dan snel een rekbare boekenkaft aan! U vindt een kantoorvakhandel bij u in de buurt met onze postcodezoeker. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt