Wat is een rekbare boekenkaft?

Een rekbare boekenkaft is de oplossing voor het kaften van uw schoolboeken. Veel studenten vinden het kaften van boeken lastig en weten niet goed hoe dit moet. Door de rekbare boekenkaft hoeft u niet meer met papier en schaar te werken. Gemakkelijk en snel uw boeken gekaft. 
 

Wat is een rekbare kaft? 

Een rekbare boekenkaft is, zoals het woord het al zegt, rekbaar kaftpapier. Het kaftpapier is gemaakt van textiel, in tegenstelling tot gewoon kaftpapier wat gemaakt is van papier. De kaften zijn er in een formaat vanaf A5 tot en met A4+. Oftewel hij past om vrijwel ieder schoolboek. De rekbare kaften zijn er in verschillende designs, u heeft dus genoeg keuze. 
 

Voordelen van de rekbare boekenkaft

Ten opzichte van het gewone boeken kaften zijn er een aantal voordelen van de rekbare boekenkaft. De kantoorvakhandel zet ze voor u op een rijtje:
  • U bespaart tijd. U hoeft niet langer meer te knippen en te plakken. Geen vervelende stukjes plakband meer, want de rekbare kaft zit in een handomdraai om uw boek. 
  • De rekbare boekenkaft biedt een goede bescherming voor uw boeken. 
  • Het is een gebruiksvriendelijk en duurzaam product. 
  • In sommige gevallen in de rekbare boekenkaft uitgevoerd met een leeslint.
  • Herbruikbaar. De rekbare boekenkaft kan zonder problemen in de wasmachine. U kunt ze dus gerust opnieuw gebruiken. 

Tip voor het gebruik van de rekbare boekenkaft

Wilt u gebruik gaan maken van een rekbare boekenkaft? De kantoorvakhandel raad u dan aan om een stukje karton tussen de rekbare kaft en een zachte cover van uw boek te stoppen. Dit zorgt voor extra versteviging, bescherming tegen kreukels en eventuele vlekken. 

Bent u op zoek naar rekbaar kaftpapier? Vind met onze postcodezoeker een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt