Welke maten enveloppen kan ik bestellen van Fastprint?

Enveloppen zijn bijna onmisbaar in het dagelijks leven. Echter zijn er zoveel verschillende soorten en maten enveloppen. Denk aan enveloppen in verschillende kleuren, vormen en maten. Kies bijvoorbeeld een van de vele enveloppen van Fastprint. Fastprint heeft enveloppen in veel verschillende maten. Maar wat u ook zoekt, Dé Kantoorvakhandel kan u helpen aan het beste advies op het gebied van enveloppen van Fastprint. 
 

Handige enveloppen

Voor het verzenden van post zijn enveloppen onmisbaar. Er zijn veel verschillende enveloppen te vinden. Het is altijd handig om enveloppen te hebben op kantoor. De enveloppen van Fastprint kunt u in verschillende vormen en maten bestellen. Of u nu een lange of vierkante envelop van Fastprint nodig heeft, met of zonder venster; Fastprint heeft het allemaal. 

Net als het kopieerpapiervan Fastprint, zijn ook de enveloppen van Fastprint beschikbaar in de vele verschillende kleuren. In combinatie met de verschillende maten is er altijd wel een envelop die geschikt is voor uw bedrijf. 
 

Maten enveloppen Fastprint

De enveloppen van Fastprint zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk: 
  • 114 x 162 mm
  • 110 x 220 mm
Bent u benieuwd naar de enveloppen van Fastprint, bezoek dan eens het dichtstbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt