Fastprint bij Dé Kantoorvakhandel

Fastprint heeft een ruim aanbod aan papier, geschikt voor elke printtoepassing. Of u het papier nou gebruikt in de kopieermachine, de fax, de inkjet- of laserprinter of specifiek voor uw kleurenlaserprinter, Fastprint heeft de juiste oplossing voor het printen van uw wensen in huis. Voor elke behoefte is een oplossing. Wat u ook kiest, u kiest voor het gemak en de zekerheid van het beste afdrukresultaat met Fastprint. Telkens weer!

Fastprint Regular is geschikt voor alle vormen van correspondentie en de verwerking met kopieermachines en inkjet- en laserpinters (hoog volume) is geen enkel probleem. Het egale oppervlak in combinatie met de neutrale witte tint genereert perfecte afdrukken.

Fastprint ECO is een ‘ecolutionair’ papier. Het papier is duurzaam - 100% gerecycled en 100% CO2 neutraal geproduceerd -, en het is papier van een zeer hoge kwaliteit. Met een hoge witheid, zonder optische witmakers.

Fastprint Gold is bijzonder geschikt voor representatieve correspondentie, uw huisstijl en de verwerking door kleuren inkjet- en lasterprinters. Het zeer egale oppervlak in combinatie met de extra witte tint genereert briljante afdrukken op dit papier. Fastprint Gold is volgens het ColorLok™ procedé gemaakt, zodat afdrukken van een (kleuren) inkjetprinter nog beter tot zijn recht komen.

Fastprint Extra is geschikt voor alle vormen van correspondentie en de verwerking door kopieermachines, inkjet- en laserprinters (hoog volume). Het egale oppervlak in combinatie met de neutrale witte tint genereert prima afdrukken. Gebruik Fastprint Extra voor scherpe, heldere en contrastrijke prints.

Fastprint assortiment

Papierwaren

Op deze pagina staan papierwaren. We kunnen nu eenmaal niet zonder papier. Ondanks het feit dat we heel veel met onze computer kunnen doen is en blijft papier een veel gebruikt product. Op deze pagina vindt u dan ook papierwaren in allerlei soorten, kleuren en maten.

Wat u ook kiest, u kiest voor het gemak en de zekerheid van het beste afdrukresultaat. Telkens weer!

Vragen over Fastprint? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op