Tips tegen koude handen op kantoor

Heeft u ook zo’n last van koude handen op kantoor? Niets is vervelender dan het hebben van koude handen tijdens het werk. Gelukkig zijn er diverse kantoorartikelen en handige tips die koude handen helpen voorkomen. Daarom hebben wij een aantal handige tips voor koude handen op kantoor voor u op een rijtje gezet!
 

Snel koude handen

Indien u snel last heeft van koude handen op kantoor, wilt u niets liever dan uw handen weer snel opwarmen. Hiervoor kunt u zich warm aankleden, door een extra trui aan te trekken, de verwarming een graadje hoger zetten of een warme kop koffie of thee drinken. 

Echter zijn er ook andere mogelijkheden om snel weer warme handen te krijgen op kantoor. Hiervoor kunt u gebruik maken van diverse handige kantoorartikelen. Denk bijvoorbeeld aan een polssteun of een stressbal. 
 

Polssteun

Een polssteun kunt u gebruiken voor uw toetsenbord en uw muis. Hierdoor komen uw polsen hoger te liggen waardoor er minder druk wordt uitgeoefend op uw zenuwen. Hierdoor krijgt u een betere doorbloeding en heeft u al snel geen last meer van koude handen op kantoor. 
 

Stressbal

Neem een stressbal mee naar uw werk om uw handen en vingers te kunnen rekken en strekken wanneer u achter de computer werkt. Dit verbetert de doorbloeding waardoor u al snel geen last meer heeft van koude handen op kantoor. 
 

Ergonomie verbeteren

Naast diverse handige kantoorartikelen kunt u ook eenvoudig, zonder hulpmiddelen, uw handen weer opwarmen op kantoor. 

Zorg bijvoorbeeld voor een goede houden achter uw computer. Een slechte houding is namelijk vaak de oorzaak van koude handen op kantoor. Zorg dus voor een goede werkhouding achter uw bureau. 

Heeft u naast koude handen ook last van koude voeten op kantoor? Lees dan de volgende tips tegen koude voeten op kantoor.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt