Snel bestelformulier maken?

Wilt u snel een bestelformulier maken, maar weet u niet precies hoe dat in zijn werk gaat? Maak dan gebruik van het bestelformulier van Jalema. Met dit handige bestelformulier kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling doorgeven aan uw leveranciers. In dit artikel zullen wij het bestelformulier in het kort beschrijven en de voordelen van het gebruik van een bestelformulier aan u toelichten. 
 

Wat is een bestelformulier?

Een bestelformulier maakt het doorgeven van uw bestelling aan uw leveranciers en tevens uw administratie een stuk gemakkelijker. Een bestelformulier is een gedrukt formulier welke u gemakkelijk, aan de hand van de gegevens op het formulier, kunt invullen voor uw leverancier. U hoeft de bestelformulieren dus niet meer te laten maken, of nog erger, zelf te maken. Het invullen van het formulier is alles wat u hoeft te doen. Aan de hand van dit bestelformulier kan uw leverancier gemakkelijk zien voor wie de bestelling bedoelt is en welke producten er geleverd moeten worden. Kortom, het gebruik van een bestelformulier bespaart veel geld en tijd voor zowel u, als voor uw leverancier.
 

Voordelen gebruik bestelformulier

Het gebruiken van een bestelformulier heeft veel voordelen. Zoals hierboven al genoemd bespaart u veel tijd en geld als u gebruik maakt van bestelformulieren. Zo bespaart u veel geld door gebruik te maken van de kant en klare bestelformulieren in plaats van zelf bestelformulieren te maken. Tevens heeft u een beter overzicht in uw financiële administratie. Door middel van het zelfkopiërende papier heeft u namelijk altijd een kopie van het bestelformulier. Handig voor uw financiële administratie. Kortom, het gebruik van een bestelformulier brengt veel voordelen met zich mee!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt