Online kerstkaarten maken voor uw collega’s

De kerstdagen komen er geheel volgens traditie weer aan en dat betekent feest, lekker eten en een hoop gezelligheid! Kerst draait om een gezellig samenzijn met vrienden en familie, waar naastenliefde centraal staat. De barmhartige Samaritaan in u wil ook dit jaar waarschijnlijk weer een hoop mensen een fijn kerstfeest wensen, maar hoe pakt u dit nou precies aan? Zelf kerstkaarten schrijven en apart op de post doen kost u algauw een gehele werkweek, maar om nou helemaal niemand een zalig kerstfeest te wensen komt ook weer zo bot over. De oplossing is eigenlijk simpel: Online kerstkaarten maken en versturen! Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? U leest het hier!
 

Creëer uw eigen kerstkaart & verzend!

Digitale kerstkaarten zijn al een aantal jaar enorm populair, en steeds meer mensen maken er tijdens de feestdagen gebruik van! Maar kunt u wel een digitale kerstkaart versturen of is dat te onpersoonlijk? Ondanks dat het digitaal, is een online kerstkaartje verzenden toch persoonlijk. U kunt een eigen kerstkaart uitkiezen, de kaart bewerken en een persoonlijke boodschap toevoegen, en de kerstkaart online verzenden. U kunt al uw creativiteit kwijt in het maken van een leuke kerstkaart, en het scheelt u een hoop tijd. U kunt ervoor kiezen om een digitale kerstkaart te maken en deze bijvoorbeeld per e-mail naar uw vrienden, familie of collega’s te versturen. Er is echter ook een mogelijkheid om een online kerstkaart te maken die ook nog eens bezorgd wordt, gewoon met de post! Het is aan u wat u het fijnste vindt. Een combinatie kan ook leuk zijn.

Het is gemakkelijk om een online kerstkaar te maken die u op een eenvoudige manier naar al uw collega’s kunt verzenden. Het is een kleine moeite, maar een groot gebaar. Verras uw collega’s met een originele digitale kerstkaart!


Oude stempel

Bent u van de oude stempel of vindt u het gewoon heel leuk en persoonlijk om zelf kerstkaarten te maken en op de post te doen? Dan is het leuk als uw kerstkaart wat aangekleed wordt. Naast briefpapier, enveloppen en postzegels, kan het weleens handig zijn om te beschikken over een zilveren of gouden viltstift, waarmee u de kerstkaart wat specialer kunt maken. Als u echt voor het totale plaatje wilt gaan, kunt u nog leuk inpakpapier toevoegen om uw kerstkaart aan te kleden in een mooi jasje.

Voor hulpmiddelen bij het maken van kerstkaarten kunt u ook terecht bij uw plaatselijke kantoorvakhandel. Deze kunt u via onze postcodezoeker vinden.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt