Kan ik een digitale kerstkaart versturen?

Rond de feestdagen worden er nog steeds veel kerstkaarten verstuurd. Ook door bedrijven. Naast het kiezen van een kerstpakket moet u ook bedenken wat voor kerstkaart u wilt sturen. Tegenwoordig worden er steeds meer digitale kerstkaarten verstuurd. Maar kun je als bedrijf ook digitale kerstkaarten sturen naar uw medewerkers en zakenrelaties? Een digitale kerstkaart is een stuk voordeliger en een stuk makkelijker dan het versturen van een traditionele kerstkaart. Daarom vertellen wij u alles over het versturen van kerstkaarten aan uw medewerkers en zakenrelaties.

Waarom kerstkaarten sturen?

Een kerstkaart is een gebruikelijke manier om relaties te onderhouden. Of het nu een traditionele- of digitale kerstkaart is, door middel van kerstkaarten kunt u gemakkelijk contact leggen met uw werknemers. Op deze manier laat u de menselijke kant van uw bedrijf zien. Het doel van het versturen van een kerstkaart is dan ook het onderhouden van een relatie. 

Digitale kerstkaart

Het versturen van digitale kerstkaarten brengt diverse voordelen met zich mee. Een groot voordeel van het versturen van een digitale kerstkaart is dat het goedkoop is. Een tweede voordeel van het versturen van digitale kerstkaarten is dat u digitale kerstkaarten nog op het laatste moment kunt versturen. Echter heeft het versturen van een digitale kerstkaart ook nadelen. Een digitale kerstkaart is natuurlijk geen echte kaart en is ook erg vluchtig. Daarnaast zijn veel mensen nogal huiverig voor digitale kerstkaarten, omdat deze ook vaak misbruikt worden. Zo worden deze soms gebruikt om virussen mee te versturen. Dit is dus de afweging die u moet maken wanneer u kerstkaarten wilt gaan versturen. Kiest u voor de financieel voordelige digitale kerstkaart of gaat u toch voor de traditionele kerstkaart? Voor professioneel advies kunt u terecht bij een van de vele kantoorvakhandelaren. Vindt gemakkelijk de dichtstbijzijnde kantoorvakhandel bij u in de buurt.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt