Kan ik Fastprint enveloppen bedrukken?

Fastprint heeft papier in allerlei soorten en maten die geschikt zijn om op te printen. Hierbij kunt u denken aan kopieer- en printpapier. Ook heeft Fastprint enveloppen in zijn assortiment. De enveloppen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. De enveloppen zijn bijvoorbeeld ook in dezelfde kleuren te verkrijgen als het printpapier. Het artikel is voorzien van een kleefmiddel om hem te sluiten. Het product bestaat uit 100% chloorvrij gebleekte cellulose en is verouderingsbestendig volgens ISO 9706. 
 

Zijn de Fastprint enveloppen ook te bedrukken?

De enveloppen zijn geschikt voor kopieermachines en inkjet- en laserprinters. Omdat de oppervlaktes egaal zijn, kunt u duidelijke afdrukken maken. Natuurlijk kunt u de duidelijkheid vergroten door de juiste kleur te gebruiken. Er is volop keuze in kleuren bij deze envelop. 

Maten en kleuren

Fastprint enveloppen zijn te koop in twee maten: 110 mm bij 220 mm en 114 mm bij 162 mm.
De kleuren zijn heel variërend. U kunt hierbij denken aan kanariegeel, zwavelgeel, appelgroen, grasgroen, oranje, blauw, rood, creme en ivoor. Door met een mooie contrasterende kleur te printen kunt u de enveloppen bedrukken met een duidelijke tekst.
 

Een mooi geheel

Fastprint heeft, zoals gezegd, ook papier waarop geprint kan worden. Het papier is ook geschikt voor een kopieermachine. Omdat zowel het papier als de envelop in dezelfde kleuren verkrijgbaar zijn, kunt u een mooi geheel maken van uw te versturen berichten. 
 

Tips

U wilt zelf uw enveloppen bedrukken? Misschien heeft u dan iets aan onze tips!
Bedrukken is niet moeilijk als u gebruik maakt van Word. In dit programma kunt u namelijk aangeven welk formaat envelop u gebruikt. Eventueel kunt u aanpassingen maken in de afdrukrichting. Als u deze gegevens ingevoerd hebt, kunt u op gaan geven wat u geprint wilt hebben. Uiteraard is ook aan te geven hoeveel exemplaren u wilt hebben. Uw eigen adres als afzender kunt u ook nog in laten stellen als standaardadres, zodat u dit niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren.

Om geen papier te verspillen is het handig van tevoren uw inkt te controleren en op tijd te vervangen. 

Wilt u meer informatie of professioneel advies over kantoorartikelen of Fastprint? Ga dan naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt. U vind deze via onze handige postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt