Hoe verwerk ik hout in mijn kantoor?

Hout kan op kantoor in allerlei vormen en kleuren terugkomen. Met houten kantoormeubelen of houten bureauaccessoires geeft u uw kantoor een robuuste eco-uitstraling. Hout in uw kantoorinrichting past helemaal bij de herfst. Maar ook in de andere seizoenen is het tegenwoordig hartstikke trendy om met houten meubelen te gaan werken.
 

Houten kantoormeubelen

Kantoormeubilair van donker hout geeft uw kantoor een klassieke en robuuste uitstraling. Met meubels van licht hout, kunt u uw werkplek lichter en chiquer laten ogen. Hout is een veelzijdig materiaal, en er zijn tal van houten kantoormeubelen verkrijgbaar via uw lokale kantoorvakhandelaar.
 

Houten bureauaccessoires

Bureauaccessoires van hout of met een houtlook geven een milieuverantwoorde indruk. Kies voor eco-artikelen om uw kantoor bewust in te richten. Er zijn bijvoorbeeld pennenbakjes en tijdschriftcassettes van hout te koop. Let wel op het FSC®-keurmerk op hout en houtproducten. Dit keurmerk staat voor duurzaam en verantwoord bosbeheer.

Inspiratie opdoen voor meer hout op kantoor? Wij hebben de mooiste kantoren met hout voor u verzameld op Pinterest. Zet de herfst goed in met een make-over van uw werkplek. Bent u op zoek naar houten kantoormeubelen of bureauaccessoires? Uw lokale kantoorvakhandelaar kan u ongetwijfeld adviseren. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt