Hoe kan ik gemakkelijk verlof aanvragen?

Hoe kunt u gemakkelijk verlof aanvragen? Iedere werknemer heeft namelijk recht om verlof op te nemen. Er zijn verschillende soorten verlof, zo is er zwangerschapsverlof, zorgverlof of calamiteitenverlof. Ook hebben alle werknemers recht op vakantiedagen. Het hangt af van het soort verlof of de werkgever het salaris moet doorbetalen. In dit artikel vertellen wij hoe u gemakkelijk verlof kan aanvragen. 
 

Verlof aanvragen

Iedere werknemer heeft recht om verlof op te nemen, maar sommige mensen vinden het lastig of weten niet precies hoe zij verlof op moeten nemen. Daarom vindt u bij de kantoorvakhandel alle informatie en verkooppunten van een verlofaanvraagblok. Met een verlofaanvraagblok kunt u gemakkelijk schriftelijk verlof aanvragen. Hierdoor kunnen misverstanden achteraf worden voorkomen. U vult eenvoudig alle gegevens in op het aanvraagblok en dient het schriftelijk in. Verlof aanvragen is nog nooit zo gemakkelijk geweest met het verlofaanvraagblok. 
 

Vakantie- of snipperdagen opnemen

Als werknemer heeft u recht op een wettelijk aantal vakantiedagen. U kunt deze vakantiedagen ook in uren opnemen. Vaak wordt uw salaris tijdens uw vakantie doorbetaald. Echter is er vaak onduidelijkheid rondom het opnemen van vakantie- en/of snipperdagen. Daarom vindt u bij de kantoorvakhandel dé oplossing. 

Hier vindt u namelijk alle informatie en verkooppunten van een vakantie/snipperdagenkaart van Jalema, waarmee u gemakkelijk uw vakantie- en/of snipperdagen op kunt nemen. U vult eenvoudig alle gegevens op de vakantie/snipperdagenkaart in en dient deze in bij uw werkgever. In principe moet uw werkgever instemmen met uw vakantiewensen. Echter heeft uw werkgever na ontvangst van de vakantie/snipperdagenkaart twee weken de tijd om schriftelijk bezwaar te maken. Door een vakantie/snipperdagenkaart te gebruiken, kunnen misverstanden achter worden voorkomen. 

Dus voor al het gemak bij het aanvragen van verlof, vakantiedagen en snipperdagen met een verlofaanvraagblok en de vakantie/snipperdagenkaart kunt u terecht bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt. Op de website van de kantoorvakhandel kunt u met de postcodezoeker gemakkelijk zoeken naar de dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt