Hoe kan ik de data op mijn USB-stick beveiligen?

Met de speciale USB-sticks van Dé Kantoorvakhandel-partner Imation hoeft u niet bang te zijn dat uw digitale gegevens zo maar op straat komen te liggen. Deze USB-sticks voldoen aan de sterke, 256-bits AES-codering, welke is ontwikkeld door de Amerikaanse overheid voor de bescherming van gevoelige data. Bekijk hier hoe u de data op uw USB-stick kunt beveiligen. 
 

USB-sticks met beveiliging

Usb-stick imation fd softw secure encryption 32gb zwartImation Secure USB-sticks


Uw gegevens zijn perfect beveiligd met de Imation Secure USB-sticks. Deze serie datadragers beschikt over een 256-bits AES-codering en is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van gevoelige gegevens. De USB-sticks zijn zeer eenvoudig in het gebruik. De beveiliging is al aanwezig op de USB-stick bij aankoop en u hoeft niets te downloaden of te installeren. Dit is de ideale keuze wanneer u een op codering gebaseerde bescherming van uw bedrijfsdata wenst. De Secure-serie is verkrijgbaar in een 8 GB, een 16 GB en een 32 GB variant.
 

Imation Secure+ USB-sticks


Usb-stick imation fd hardw secure encryption 64gb zwartDe serie Secure+ van Imation beschikt over nog betere beveiligingseigenschappen ten opzichte van bovengenoemde Secure-serie. Alle opgeslagen data wordt beschermd dankzij altijd geactiveerde, hardwarematige codering. Alle bestanden en mappen blijven privé en veilig, zodat uw gevoelige bedrijfsdata optimaal beschermd is wanneer er sprake is van diefstal of verlies van de USB-stick. De Secure+ serie excelleert doordat na 7 mislukte aanmeldpogingen de USB-stick automatisch opnieuw wordt geformatteerd. Ook hier hoeft u niets te downloaden of te installeren. De Imation-serie Secure+ is verkrijgbaar in de 8, 16, 32 en 64 GB variant. 

Ga voor aanschaf van bovengenoemde USB-sticks of voor aanvullend advies over deze of andere kantoorartikelen naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt