Imation bij Dé Kantoorvakhandel

Imation is dé leverancier van betrouwbare producten voor dataopslag; USB-sticks, externe harde schijven en optische datamedia, zoals CD’s,  DVD’s en Blue-Ray. De missie, visie en waardering van Imation bestaat uit het helpen van bedrijven en consumenten om hun digitale wereld te beschermen, te organiseren en verbinding te maken. Met haar jarenlange ervaring en high-performance assortiment is Imation een betrouwbare partner gebleken voor de wereld van kantoorartikelen. De komende jaren zal de innovativiteit van Imation alleen maar verder toenemen.


Met het assortiment datamedia, gericht op beveiligde opslag levert Imation snelle en betrouwbare producten, die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Het portfolio van Imation omvat onder andere de IronKey-lijn, voor beveiligde dataopslag en de Nexsan-lijn, voor krachtige bedrijfsoplossingen voor dataopslag. Naast high-tech dataopslagmiddelen levert Imation ook alternatieve opslagmogelijkheden, zoals de bekende - en inmiddels retro te noemen -diskette en datatapes met levenslange garantie. Bescherm, beheer en bewaar uw data met de kwaliteits-producten van Imation.

Imation assortiment

ICT Accessoires

Op deze pagina staat een overzicht van ICT accessoires. Bent u op zoek naar informatie over USB-sticks, herschrijfbare cd's of dvd's, of een bescherming voor uw smartphone of tablet? Hier vindt u informatie over moderne en leuke ICT-accessoires!

Imation: expert in bescherming, beheren en bewaren

Beveilig uw documenten met Imation

Met de Secure+ USB-sticks van Imation hoeft u niet bang te zijn dat uw digitale gegevens zo maar op straat komen te liggen. Deze USB-sticks voldoen aan de sterke, 256-bits AES-codering, die is ontwikkeld door de Amerikaanse overheid voor de bescherming van documenten. De Secure+ serie is beschikbaar tot USB-sticks met een capaciteit van wel 64 Gb. Met deze USB stick hoeft u niets te downloaden of te installeren. Uw gegevens zijn automatisch beschermd.

Imation 2-in-1 micro USB

Tijdens de CES (International Consumers Electronics Show) in januari 2014 is de nieuwe Imation 2-in-1 micro USB uitermate positief ontvangen. Met zowel een standaard en een micro USB connector verbindt deze handige tool compatible mobiele apparaten met computers om extra opslag te creëren. Vooralsnog is dit nieuwe product van Imation alleen in de VS verkrijgbaar. Houd Dé Kantoorvakhandel in de gaten voor meer nieuws over Imation-producten.

Vragen over Imation? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op