Handige kantoorartikelen voor onderweg

Verschillende kantoorartikelen zijn erg handig voor onderweg. Handige kantoorartikelen die u makkelijk mee kan nemen onderweg, die geen veel ruimte kosten én die u makkelijk onderweg kan gebruiken. Er zijn verschillende handige kantoorartikelen voor onderweg.
 

Pennen

Een van de meest handige kantoorartikelen die u onderweg nodig gaat hebben zijn pennen. Hoe vaak komt het wel niet voor dat u onderweg ergens bent en een pen nodig heeft? Dit komt vaker voor dan u denkt, zorg er dus voor dat u altijd pennen onderweg in uw tas heeft zitten. Het is handig om uw contact gegevens op te schrijven ergens, als u een puzzel in de trein of tijdens uw pauze wilt maken en nog voor ontelbare dingen meer. Een pen is een van de meest handige kantoorartikelen voor onderweg! 
 

De stylus pen

Bent u in bezit van een tablet? Dan gaat deze wellicht onderweg met u mee! Een handig kantoorartikel om ook mee te nemen voor het gebruik van uw tablet is de stylus pen. Met de stylus pen zorgt u ervoor dat u geen vervelende vingerafdrukken en krassen op uw scherm krijgt. De stylus pen is makkelijk in gebruik én neem weinig ruimte in beslag! Ideaal voor onderweg dus. 
 

Tablet bescherminghoes

Neemt u uw tablet mee onderweg? Dan is naast de stylus pen een tablet bescherminghoes ook een erg handig kantoorartikel voor onderweg. Met een goede beschermhoes is uw tablet beschermt tegen krassen, stoten en vuil. Tegenwoordig kunt u voor elke soort tablet of iPad wel een goede beschermhoes vinden. Daarnaast heeft u een ruime keus uit mooie kleuren. Neem uw tablet veilig en stylish mee onderweg met een mooie tablet beschermhoes. 
 

Agenda

Een handig kantoorartikel voor onderweg is ook zeker een agenda. Met een agenda heeft u (bijna) alle belangrijke informatie bij de hand die u nodig hebt over de dag. In een agenda kunt u uw afspraken in noteren, hoe laat en waar u moet zijn. Een agenda is dus zeker een erg handig kantoorartikel voor onderweg! Heeft u nog geen agenda? Schaf er dan gauw eentje aan.

Wilt u meer weten over de diverse kantoorartikelen voor onderweg van de kantoorvakhandel? Ga voor advies of aanschaf naar één van de 600 kantoorvakhandelaren, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt