Etui kopen voor school

Hoe vind ik een goede etui?

Diep in uw tas zoeken naar een pen, of een vlek in uw overhemd omdat de pen in uw borstzak weer eens is gaan lekken. Zijn dit bekende situaties voor u? Dan is het misschien tijd om een etui aan te schaffen. In een etui zitten al uw pennen en potloden bij elkaar en u kunt hem gemakkelijk vinden. Als u nu denkt: maar hoe vind ik een goede etui en welk etui past het best bij mij? Lees dan verder, want DéKantoorvakhandel geeft het antwoord.


Stijlvol en handig

Een etui is niet alleen handig, maar het kan ook een stijlvolle toevoeging aan de inhoud van uw tas zijn. Helemaal wanneer u een tas heeft met bijpassend etui, is dit een onweerstaanbare combinatie. Een etui kan dienen als opbergmogelijkheid voor uw pennen, potloden en andere benodigdheden, maar u kunt ook een compleet pennen etui met pennen in dezelfde stijl als het etui aanschaffen. Met een pennen etui zitten uw favoriete pennen netjes naast elkaar in de tas. Zoals u merkt, gaat een etui kopen niet over één nacht ijs. Waar moet u nu precies op letten bij het kopen van een (school)etui? Het antwoord op ‘hoe vind ik een goede etui?’ leest u nu.


Tips voor het kopen van een etui

Het belangrijkste van een etui is dat u hem fijn in gebruik vindt. Dat betekent dat het etui groot genoeg moet zijn voor uw schrijfwaren, de sluiting soepel werkt en dat u het etui overal mee naartoe kunt nemen. Wanneer u op zoek gaat naar een pennen etui, let er dan op dat het tasje aan al uw eisen en wensen voldoet. Een etui in het iets duurdere segment gaat waarschijnlijk langer mee dan een goedkoop etui. Bent u van plan het etui veel en intensief te gebruiken, dan kan het verstandig zijn om er een van wat hogere kwaliteit te kopen. U weet dan zeker dat uw aankoop lang meegaat en mooi blijft. 


Tips schooletui voor uw kind

Niet alleen op zoek naar een etui voor uzelf maar ook naar een schooletui voor uw kind? Tips voor een school etui zijn onder andere dat het etui groot genoeg moet zijn om ook een liniaal, geodriehoek en passer in op te bergen. Op die manier heeft uw kind altijd zijn spullen bij elkaar en ligt een goed cijfer in het verschiet. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt