Welke schrijfwaren heb ik nodig op kantoor?

Wilt u een snel overzicht van de schrijfwaren die u nodig heeft op kantoor? Dé Kantoorvakhandel geeft u advies over de belangrijkste schrijfwaren die u nodig heeft op kantoor. Tevens hebben we de leukste en meest bijzondere schrijfwaren voor u verzameld op Pinterest.

 

Pennen

Kies een pen die lekker in de hand ligt en waar u prettig mee kunt schrijven. Schrijft u het liefste met een balpen, een rollerpen, een vulpen of een fijnschrijver? Het belangrijkste is dat u niet hard hoeft te drukken, een vulpen bijvoorbeeld heeft minder schrijfdruk nodig dan een balpen. Probeer een paar pennen uit om de beste schrijver uit te kiezen. De juiste pen gevonden? Neem naast blauw of zwart ook een roodschrijvende en een groenschrijvende pen voor correcties of aantekeningen die moeten opvallen.

Potloden

Onmisbaar op kantoor zijn potloden. Concepten voor uzelf om snel uit te kunnen gummen of uw ideeën uit te schetsen. Kies de hardheid die bij uw schrijfstijl past. Schetst u veel? Kies dan voor een breed kleurenspectrum aan potloden om uw schetsen zo duidelijk mogelijk te maken. Schrijft u liever met een potlood alsof u met een pen schrijft? Kies dan voor een vulpotlood. Het voordeel van vulpotloden is dat u geen puntenslijper nodig heeft om toch met een dunne punt te kunnen schrijven. Voor een vulpotlood kunt u losse potloodstiften kopen zodat u snel verder kunt schrijven met uw favoriete vulpotlood.

Luxe schrijfwaren

Moet u met regelmaat officiële documenten ondertekenen? Een lekker schrijvende vulpen met een luxe uitstraling mag dan niet in uw tas ontbreken.

Viltstiften

Op kantoor zult u regelmatig de nodige soorten viltstiften gebruiken; markers, permanente markers en whiteboard-markers zijn belangrijke schrijfwaren voor in uw bureaula. Heeft u veel afspraken buiten de deur of geeft u met regelmatig een presentatie op kantoor? Zorg dan dat u minimaal een standaard kleur whiteboard-marker, zoals blauw of zwart in uw tas stopt, en een opvallende kleur, zoals rood of groen.

Correctiemiddelen

Heeft u iets geschreven wat u achteraf netjes wilt corrigeren? Een correctieroller, -stift, -pen of –vloeistof biedt uitkomst. Met deze correctiemiddelen kunt u snel weer verder schrijven.

Tekenmaterialen

Denk bij tekenmaterialen niet alleen aan de liniaal, de gum en de puntenslijper, maar ook aan snijmatten, scharen, schaalstokken en kokers om uw schetsen in te bewaren. Deze laatste tekenmaterialen zijn waarschijnlijk niet nodig in elke bureaula, maar wel handig om centraal op een afdeling te hebben als u er snel over wilt beschikken.

Etuis

Als u afspraken buiten de deur heeft is niets zo lelijk als een rommelige tas. Neem voor een professionele uitstraling een klein etuitje mee voor de belangrijkste schrijfwaren.

Met bovenstaande schrijfwaren richt u snel uw werkplek in. Kantoorartikelen nodig? Via Verkooppunten vindt u snel uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt