Het nieuwe briefje van tien euro

Nieuw 10 euro biljet: waar moet ik op letten?

Alles weten over het nieuwe 10 euro biljet? De Europese Centrale Bank heeft onlangs in Frankfurt het nieuwe 10 euro biljet gepresenteerd. In dit artikel zetten we de feiten over het nieuwe 10 euro biljet kort voor u op een rijtje.


Op 23 september 2014 wordt het nieuwe 10 euro biljet in omloop gebracht naast het huidige biljet. Leverancier Safescan zal ervoor zorgen dat alle apparaten voor valsgelddetectie en dergelijke tegen die tijd geheel up to date zijn voor het herkennen van het nieuwe 10 euro biljet. Denk bijvoorbeeld aan valsgelddetectoren en geldtelmachines.
 

Valsgelddetectoren en het nieuwe biljet van 10 euro

Heeft u een Safescan apparaat? U kunt deze kosteloos updaten met de nieuwe software welke geschikt is voor het nieuwe biljet van 10 euro, zodat uw apparaat volledig compatible is met het nieuwe biljet. De volgende apparaten komen in aanmerking voor de software-update: Safescan 135i/135ix/145ix/155i/165i, Safescan 6150/6155 en de Safescan 2660/2665/2685.

Staat uw apparaat hier niet bij? Dan heeft u geen update nodig en bent u al klaar voor de invoering van het nieuwe biljet van 10 euro. Uiteraard zal Safescan vanaf nu apparaten verkopen die reeds geoptimaliseerd zijn voor het werken met de nieuwe 10 euro biljetten. Bekijk het assortiment van Safescan op DéKantoorvakhandel.nl, of bekijk al onze artikelen die met (winkel-)beveiliging te maken hebben. Bovendien geven we u graag advies over de musthaves voor winkelbeveiliging.

U kunt bij uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel terecht met vragen over valsgelddetectoren en andere apparaten. Vind een winkel bij u in de buurt door uw postcode in te voeren.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt