Bespaartips voor op kantoor

Bespaartips voor op kantoor zijn erg populair. Wanneer u een kantoor heeft geeft u namelijk veel geld uit. Denk bijvoorbeeld aan huur van een kantoor, maar ook diverse kantoorartikelen. Van computers en printers tot printpapier en pennen, hier gaat een hoop geld naartoe. Ook al zijn de meeste kantooruitgaven noodzakelijk, deze kosten kunnen wel een groot deel van uw omzet opslokken. Daarom geven wij u een aantal handige bespaartips voor op kantoor. 


Kantoorruimte

Een groot deel van het geld gaat naar uw kantoorruimte. Een handige bespaartip is daarom is om goed na te denken over de grootte van uw kantoorruimte. Kies voor een efficiënte kantoorruimte. Besparen op huurkosten is een van de beste kantoor bespaartips. Afhankelijk van de grootte van uw kantoor kunt u wel duizenden euro’s per jaar besparen. 


Kies voor groen

Door bewust na te gaan denken over verlichting en watergebruik kunt u ook veel geld besparen op kantoor. Kies bijvoorbeeld voor LED verlichting in plaats van ouderwetse TL-verlichting en kies voor waterbesparende toiletten. Maar ook door kleine handelingen kunt u gemakkelijk geld besparen op kantoor. Schakel bijvoorbeeld alle apparaten uit op de tijden dat het kantoor gesloten is. 

Dit zijn niet alleen handige bespaartips voor op kantoor, maar zijn ook nog eens goed voor het milieu. Deze kleine dingen kunnen u een grote besparing op lange termijn opleveren. 


Groot inkopen

Door in grote aantallen in te kopen kunt u veel besparen op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan kantoorartikelen, papier, maar ook op het groot inkopen van computerbenodigdheden kunt u veel geld besparen. 

Houd wel een goede inventaris bij van wat u koopt en gebruik ook daadwerkelijk alles wat u koop. Denk vooraf altijd goed na of u iets wel of niet nodig heeft. Door geen onnodige dingen aan te schaffen bespaart u al snel veel geld!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt