Badges voor een evenement

Badges zijn een onmisbaar kantoorartikel voor een evenement. Een badge staat professioneel en bezoekers weten wie ze kunnen aanspreken. Een badge ofwel een naamkaartje geeft iets extra’s aan uw evenement en is onmisbaar! Er zijn veel soorten badges en voor elk evenement kunt u dan ook gebruik maken van een andere badge. 
 

Badges voor een meerdaags event

Organiseert u een meerdaags evenement? Dan is het belangrijk dat u badges aanschaft die voor een langere tijd meegaan. Voor een meerdaags evenement schaft u een professionele badge aan die voor een uitstekende uitstraling zorgt. Ook is het erg handig om badgekoorden aan te schaffen als u een meerdaags evenement organiseert. Het staat professioneel, badgekoorden zijn van goede kwaliteit wat er voor zorgt dat uw badge zelf ook lange meegaat, daarnaast zijn badgekoorden erg handig en u hoeft u ze niet op de kleding te bevestigen!
 

De congresspeld

Een badge die erg handig is voor een congres of als u met uw klanten bent is de congresspeld. Congresspelden zijn naamkaartjes die u met een naald op uw kleding speldt. Ze zijn makkelijk, handig en ze zien er professioneel uit. Wilt u liever niet door uw kleding steken? Dan kunt u kiezen voor een magneetsluiting of een clip zo zorgt u ervoor dat er geen gaatjes in uw kleding komen. Een congresspeld gaat langer mee door zijn bagehouder en is dus ideaal voor kleine evenementen zoals een bijeenkomst met klanten! 
 

Badges voor workshops en trainingen

Organiseert u een workshop of een training? Dan biedt de zelfklevende badge de ideale oplossing voor een naamkaartje. De zelfklevende badge is goedkoper dan een professionele badge, maar is uitstekend voor een training of workshop. Voor elke bezoeker van uw training of workshop wordt een prima zelfklevende badge gemaakt en ze genieten van het voordeel dat hun kleding niet beschadigd wordt én de badges laten geen lijmspoor achter. Een zelfklevende badge is dus ideaal voor workshops en trainingen! 

Wilt u meer weten over de diverse badges van de kantoorvakhandel? Ga voor advies of aanschaf naar één van de 600 kantoorvakhandelaren, aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt