Hoe maak ik professionele badges voor mijn event?

U bent betrokken bij de organisatie van een evenement? Omdat er op uw event veel mensen komen die elkaar niet kennen is het aan te raden om voor elke bezoeker een professioneel uitziende badge te verzorgen. Dé Kantoorvakhandel, de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België, maakt het u gemakkelijk en biedt u een overzicht van professionele badges voor uw event
 

Professionele event-badges

Professionele badges, ofwel naamkaartjes, kunt u eenvoudig zelf maken. Voor het snel en professioneel maken van uw eigen badges raad Dé Kantoorvakhandel de badges van onze partner Durable aan, genaamd Duraprint. Met de badges die u kunt ontwerpen met de software van Duraprint maakt u een professionele indruk op uw evenement. 
 

Duraprint van Durable 

Met de Duraprint-software van Durable maakt u in een handomdraai professionele badges voor uw evenement. Diverse Word-templates helpen u om snel aan de slag te gaan met het eenvoudig ontwerpen van uw persoonlijke badges. 

Bekijk hier een filmpje over Duraprint.
 

Badge durable 8140 met speld+klem 40x75mm ecoVoorbeelden van professionele badges


Om u alvast wat inspiratie mee te geven voor de uitstraling van de badges voor uw evenement zetten we hier wat voorbeelden op een rij.

Staat tijdens het evenement dat u mede organiseert MVO en milieubelangen hoog in het vaandel? Denk er dan aan om ook uw badges een eco-tintje mee te geven met deze milieuvriendelijke badge. Deze badges zijn vervaardigd uit 70% gerecycled materiaal en hebben een combi-klem waarmee de bezoekers kunnen kiezen voor het vastmaken van de badges via een speld of klem. 


Badge durable 8117 vlak met magneet 54x90mmKiest u liever voor een eenvoudige badge voor uw event? Deze badge van Durable heeft een magneet voor een solide bevestiging van de badge aan kwetsbare kleding. 
 

Kaart badge durable 1451 badgemaker 30x60mm 540stuksDuraprint badges 

Samen met de Duraprint software kunt u gebruik maken van Badgemaker insteekkaarten. Dit zijn vellen om zelf te printen via uw laser- of inkjetprinter. Deze vellen zijn voorzien van microperforatie, voor het eenvoudig opdelen van de badges. 

Wilt u meer advies over professioneel uitziende badges voor uw event? Uw kantoorvakhandel bij u in de buurt voorziet u van advies en heeft een ruim assortiment aan producten om u snel aan professionele badges voor uw event te helpen. 

 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt