Kerstpakket werk

Veel medewerkers kijken ieder jaar uit naar het kerstpakket van het werk. Maar wat zijn de mogelijkheden van het geven van een kerstpakket? Kun je nog steeds het traditionele kerstpakket geven aan uw werknemers of kiest u voor een modernere versie van het kerstpakket van het werk? Wij vertellen u alles over het geven van een kerstpakket aan uw werknemers. 


Traditioneel kerstpakket

Vroeger werden kerstpakketten van het werk gevuld met een fles wijn, slagroom en ragout. Maar kunt u dat nog steeds geven aan uw werknemers? Ja, dat kan. De meeste werknemers vinden een traditioneel kerstpakket van het werk namelijk het leukste om te krijgen. Kerstpakketten gevuld met eten en drinken vallen dan ook sowieso het meeste in de smaak. 


Andere mogelijkheden

Tegenwoordig zijn er echter veel meer mogelijkheden wat betreft het geven van een kerstpakket via het werk. Zo kunt u er tegenwoordig namelijk ook voor kiezen om uw werknemers zelf hun kerstpakketten te laten vullen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een duurzaam kerstpakket vanuit het werk of een wat persoonlijker kerstpakket. Door er wat meer aandacht aan te besteden, krijgen uw werknemers een kerstpakket wat meer bij hun past. 


Online kerstpakketten

Een online kerstpakket van het werk is de laatste jaren ook erg in trek. Zo kunt u uw werknemers een kaart geven met daarop een tegoed, waarmee zij zelf een kerstpakket van het werk kunnen bestellen. Zo weet u zeker dat het kerstpakket van het werk goed past bij uw werknemers. 

Kortom, de mogelijkheden voor een kerstpakket vanuit het werk zijn eindeloos. Kies voor het kerstpakket wat bij u, uw bedrijf en uw werknemers past. Zo kunnen u en uw werknemers optimaal gaan genieten van de feestdagen!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt