Duurzaam kerstpakket

Kies voor een duurzaam kerstpakket. Denk aan een groen kerstpakket, een biologisch kerstpakket of een Fairtrade kerstpakket. Duurzaam, Fairtrade en goede doelen, allemaal termen die op dit moment erg populair zijn. We zijn meer dan ooit bewust bezig. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor een duurzaam kerstpakket. Wanneer u kiest voor een duurzaam kerstpakket, hebben niet alleen uw werknemers een fijne kerst, maar ook de makers van de producten uit het duurzame kerstpakket.


Wat is een duurzaam kerstpakket?

Een duurzaam kerstpakket is niet alleen goed voor uw werknemers, maar ook voor de makers of het milieu. Zo kunnen uw werknemers genieten van verantwoorde feestdagen. Een duurzaam kerstpakket bestaat onder andere uit Fairtrade producten, gerecyclede materialen en organische producten. Hierdoor draagt u met een duurzaam kerstpakket uw steentje bij aan een betere wereld, wat natuurlijk perfect past bij de kerstgedachte!


Steun een goed doel

Wanneer u kiest voor een duurzaam kerstpakket kunt u er tevens voor kiezen om diverse goede doelen te steunen. Denk bijvoorbeeld aan Fairtrade producten. Voeg wat Fairtrade producten toe aan uw duurzame kerstpakket en u doneert een klein gedeelte aan de boeren en makers van de producten.


Zelf samenstellen

U kunt er ook voor kiezen om kerstpakketten samen te laten stellen door uw werknemers. Hierdoor komen de producten goed terecht en weet u zeker dat er geen producten weggegooid worden. Daarnaast is een zelf samen te stellen kerstpakket erg leuk voor uw werknemers, omdat zij zo een kerstpakket kunnen kiezen wat bij hun past. Er is namelijk voor ieder wat wils. Zo vallen de kerstpakketten bij al uw werknemers in de smaak. 

Een duurzaam kerstpakket is de laatste tijd dus heel erg populair. Steeds meer bedrijven worden zich bewust van de duurzaamheid van hun bedrijf. Hier past een duurzaam kerstpakket natuurlijk erg goed bij. Een duurzaam kerstpakket is een stapje in de goede richting!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt