Hoe maak ik mijn whiteboard schoon?

Tips voor het schoonmaken van uw whiteboard? Heeft u vieze vlekken op uw whiteboard of per ongeluk een permanent marker gebruikt om op het bord te schrijven in plaats van een whiteboard stift? Bekijk hier de tips van Dé Kantoorvakhandel over het schoonmaken van uw whiteboard, dit is namelijk niet onmogelijk om weer schoon te krijgen.
 

Whiteboard schoonmaken algemeen

Voor het regelmatig schoonmaken van uw whiteboard zijn de volgende kantoorartikelen handige hulpmiddelen om in de buurt te hebben. Zoals reinigingsdoekjes voor het snelle, oppervlakkige werk. Werkt u liever met een wisser om meer druk te kunnen zetten? Gebruik een magnetische wisser waarmee u droog uw whiteboard kunt reinigen in een handomdraai. Deze kunt u eenvoudig in de hoek van uw magnetische whiteboard laten zitten zodat u deze altijd binnen handbereik heeft.


 

Verwijderen permanente markering van whiteboard

Maar heeft u per ongeluk een permanente marker gebruikt voor het schrijven op het whiteboard? Dat verandert de situatie. Voor het verwijderen van markeringen door een permanent marker heeft u andere kantoorartikelen nodig voor het whiteboard schoonmaken. Ga nooit zelf aan de slag met alcohol, thinner, aceton of andere middelen voor het schoonmaken van het whiteboard. Deze kunnen de whiteboard-laag namelijk permanent beschadigen waardoor uw whiteboard verpest is. Kies voor doekjes of voor een spray om uw permanente markeringen weg te halen. Echter is voorkomen beter dan genezen. dus gebruik in ieder geval altijd de juiste stiften op uw whiteboard. 

Bent u op zoek naar een complete oplossing voor het onderhoud van uw whiteboards? Bekijk hier een alles-in-één starterkit.

Meer weten over het onderhoud van uw whiteboard, of bent u wellicht toe aan een compleet nieuwe whiteboard? Ga voor aanschaf en/of aanvullend advies naar een kantoorspecialist bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt