Hoe maakt u een whiteboard schoon?

Wanneer u gebruik maakt van een whiteboard is het van belang dat u weet hoe u een whiteboard moet schoonmaken. Soms zitten er vlekken op een whiteboard die u er lastig af kunt krijgen. Of u gebruikt per ongeluk een permanent marker op het white board in plaats van een whiteboard stift. In dit artikel geven wij u een aantal handige tips voor het schoonmaken van uw whiteboard. 


Whiteboard schoonmaken

Het is van belang om uw whiteboard regelmatig schoon te maken. Hiervoor zijn een aantal handige hulpmiddelen. De volgende artikelen zijn handige hulpmiddelen voor het schoonmaken van uw whiteboard:
  • Reinigingsdoekjes
  • Magnetische wisser

Reinigingsdoekjes

De reinigingsdoekjes kunt u gebruiken voor het snelle, oppervlakkige werk. Zo maakt u eenvoudig en snel uw whiteboard schoon en ziet deze er weer uit als nieuw. 


Magnetische wisser

Een magnetische wisser kunt u gebruiken wanneer u meer drukt wilt zetten. Met een magenetische wisser kunt u gemakkelijk en snel op een droge manier uw whiteboard reinigen. Zo is deze direct weer klaar voor gebruik. 

Een magnetische wisser kunt u gewoon in de hoek van uw whiteboard laten zitten. Zo heeft u deze altijd bij de hand. 


Verwijderen permanente markering

Voor het verwijderen van markeringen door een permanent marker heeft u andere kantoorartikelen nodig. Wanneer u uw whiteboard wilt schoonmaken en wilt ontdoen van alle hardnekkige vlekken kunt u het beste kiezen voor schoonmaakmiddelen die speciaal bedoeld zijn om een whiteboard schoon te maken. Ga dan ook nooit zelf aan de slag met alcohol, thinner, aceton of andere middelen. Kies voor speciale doekjes of een spray om uw permanente markeringen weg te halen. 


Gebruik whiteboard

Het gebruiken van een whiteboard is erg handig, mits u beschikt over de juiste benodigdheden. Zorg bijvoorbeeld altijd voor de juiste stiften voor op het whiteboard. 

Wilt u snel aan de slag met uw whiteboard? Dan kunt u ook kiezen voor een eenvoudige starterkit.
 

Meer informatie over whiteboard schoonmaken

Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. Gebruik de postcodezoeker om uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel te vinden voor advies of aanschaf over middelen om een whiteboard schoon te maken en andere facilitaire producten.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt