Hoe kan ik snel ordners legen en in archiefdozen stoppen?

Bespaar tijd met de tips van Dé Kantoorvakhandel voor het sneller kunnen archiveren van uw documenten. Wilt u weten hoe u snel ordners kunt legen en in archiefdozen kunt stoppen? Lees dan verder in dit artikel van Dé Kantoorvakhandel, de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. 
 

Tips voor snel archiveren

Bespaar tijd, geld en ruimte

Door uw documenten zonder ordner te archiveren bespaart u ruimte. Dit is vooral handig wanneer u over een kleine ruimte voor archiveren beschikt en praktisch alleen archiefdozen kunt stapelen in archiefrekken. Om snel orders te kunnen legen en uw documenten toch bij elkaar te houden in archiefdozen kunt u gebruik maken van zogeheten bundelbeugels. Dit zijn hechtmechanieken in diverse soorten en maten en houden uw documenten strak bij elkaar. De bundelbeugels kunt u samen met de stapels documenten archiveren en zijn uitermate geschikt voor het goedkoop langdurig archiveren. 


Werking bundelbeugel

De bundelbeugels maken gebruik van de gaatjes die al in uw documenten zitten voor het plaatsen in ordners. U steekt eenvoudig de bundelbeugel door de geperforeerde gaten en klemt hem vast. Afhankelijk van het merk bundelbeugel is de werking iets anders. 

Wilt u meer weten over tips voor archivering of over bundelbeugels? Via de verkooppuntenzoeker vindt u snel uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel in Nederland of België. Ga ook de volgende keer voor advies over kantoorartikelen naar www.dekantoorvakhandel.nl.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt