Cadeaupapier

Bij het geven van een cadeau is de verpakking een belangrijk onderdeel. Mooi papier geeft het cadeau een luxe en trendy uitstraling waarmee u goed voor de dag komt! Er zijn diverse soorten cadeaupapier in alle maten en dessins te verkrijgen. 

Een mooie geschenkverpakking springt direct in het oog! En daarmee draagt de verpakking bij aan het plezier van het geven van een geschenk, maar ook aan de uitstraling daarvan. Want voor elke gelegenheid is er wel een geschikt cadeaupapier die voldoet aan de laatste trends. 

Daarbij kunt u kiezen uit diverse soorten, dessins en uitvoeringen cadeaupapier. Zoals chique of veelkleurige motieven, uni, mat of transparant of papier met een metallic laagje. Vaak is er voor de feestdagen speciaal cadeaupapier beschikbaar. Vooral met Sinterklaas of Kerst is er speciaal cadeaupapier te vinden. Voor elke gelegenheid is er geschenkpapier verkrijgbaar! Stem uw cadeaupapier af op de ontvanger of de situtatie. 

DéKantoorvakhandel biedt verschillende soorten cadeaupapie aan bij één van de verkooppunten, de aangeboden productgroepen voor de cadeaupapier zijn: 
- Cadeaupapier en folieassortiment
- Cadeaupapier apparaatrollen
- Cadeaustickers
- Cadeauzakjes en tassen
- Strikken en linten
- Cadeaupapier toebehoren

Categorie
Merk
Kleur
Formaat
Populariteit

Resultaat 19 - 27 van de 60 producten