SCOTCH bij Dé Kantoorvakhandel

Met de uiteenlopende plakband-soorten van Scotch is het sluiten, repareren, verpakken en inpakken van zaken op kantoor en thuis een peuleschil. Scotch, onderdeel van 3M, biedt de oplossing met haar betrouwbare producten op het gebied van tape en andere lijmproducten. De reputatie van de diverse plakbanden van Scotch heeft zich binnen de wereld van kantoorartikelen opgewerkt naar een veelgevraagd merk voor bedrijven en consumenten.


De bekende Magic-tape van Scotch is praktisch onzichtbaar op wit papier en is een professionele manier voor het  dichtplakken van enveloppen. Als plakband voor pakketten is de Scotch Chrystal-tape zeer geschikt. Met de Removable-tape van Scotch kan het plakband zeer eenvoudig worden verwijderd. Daarnaast kan deze tape goed beschreven worden met een balpen. De dubbelzijdige tape van Scotch is geschikt voor een snelle en blijvende hechting. Met ultrasterke lijm biedt deze tweezijdige foamplakband een krachtige oplossing voor het vastplakken van harde of ruwe materialen. Met plakband van Scotch kiest u voor ideeën die goed blijven plakken.

SCOTCH assortiment

Kantoorbenodigdheden

Op deze pagina vindt u een ruim overzicht van vele kantoorbenodigdheden zoals plakband, perforators, nietmachines en andere bureauaccessoires. Voor de inrichting van een kantoor zijn goede en praktische kantoorartikelen onmisbaar. Denk niet alleen aan de kleine bureauaccessoires, maar ook aan een ladenbox of een bureau-onderlegger.

Schrijfwaren

Hoewel er door u waarschijnlijk veel met computers wordt gewerkt en heel veel digitaal gebeurt, zijn schrijfwaren en tekenartikelen niet weg te denken uit kantoren. Hier vindt u verschillende schrijfwaren en tekenartikelen, van populaire ballpoints tot potloden en van kleurkrijt tot inktpatronen voor vulpennen.

Postverwerking en verpakking

Een kantoorinrichting is pas compleet als ook gedacht is aan zaken die niet direct te maken hebben met de kernactiviteiten. Hier vindt u op het gebied van facilitair en kantoorinrichting producten die onnodige werkonderbreking voorkomen en het kantoorleven veraangenamen.

Scotch: goede ideeën die blijven plakken

Bescherm uw documenten met Scotch

Bescherm uw vertrouwelijke documenten en post tegen ongewenste kijkers. Scotch Verzegeltape heeft een extra sterke lijmlaag en kan daardoor niet verwijderd worden zonder het papier te scheuren, zo kan dus ogenblikkelijk iedere poging tot knoeien ontdekt worden. De Scotch Verzegeltape is verkrijgbaar in de opvallende kleur blauw. Bescherm uw documenten met de Verzegeltape van Scotch.

Waarom is de Scotch Magic-tape zo populair?

Na het aanbrengen is de Magic-tape van Scotch vrijwel onzichtbaar. Daarmee is het ideaal voor het herstellen van papier, het aan elkaar plakken van bladzijden en het vastplakken van allerlei voorwerpen. Deze tape is zelfs beschrijfbaar en rolt geluidloos af! Verkrijgbaar als losse rol of in combinatie met een breed assortiment fraaie dispensers. Hiermee kunt u uw (thuis)kantoorinterieur eenvoudig een nette uitstraling geven.

Vragen over SCOTCH? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op