Rexel bij Dé Kantoorvakhandel

Rexel levert papiervernietigers met een hoog kwaliteits-niveau, waarbij de gebruiker kan kiezen uit papiervernietigers met verschillende veiligheidsniveau’s. Met de Super microsnippers geeft Rexel de gebruikers van haar papiervernietigers veiligheid op het allerhoogste niveau: 1 A4-vel wordt versnipperd in 7088 stukjes, waarbij waardevolle documenten van bedrijven worden beschermd tegen identiteitsfraude of het lekken van belangrijke informatie.


Rexel heeft een aantal unieke papiervernietigers in haar assortiment. Bij bijvoorbeeld de M-serie werken de papiervernietigers automatisch en zijn gebasseerd op het principe ‘invoeren, sluiten, klaar’. Het grote voordeel van deze papiervernietigers van Rexel is het handsfree kunnen werken met deze machines. Zo zijn in luttele seconden tot wel 750 vel papier per keer te vernietigen, waarbij nietjes, paperclips, CD’s, DVD’s en creditcards geen enkel probleem vormen voor deze automatische papiervernietigers. De Mercury-serie van Rexel kenmerkt zich door de anti-vastloop technologie, waarbij de snijmessen van de papiervernietigers automatisch worden gereinigd om vastlopen te voorkomen. Met de producten van Rexel voorkomt u document- en identiteitsfraude.

Rexel assortiment

Kantoormachines

U ziet hier een overzicht van verschillende kantoormachines. Elk kantoor vraagt om een eigen aangepaste inrichting met de juiste machines. Hier vindt u printers, kopieermachines en multifunctionals - de zo geheten all-in-ones - wat het werken op een kantoor effectief maakt.

Papierwaren

Op deze pagina staan papierwaren. We kunnen nu eenmaal niet zonder papier. Ondanks het feit dat we heel veel met onze computer kunnen doen is en blijft papier een veel gebruikt product. Op deze pagina vindt u dan ook papierwaren in allerlei soorten, kleuren en maten.

Kantoorbenodigdheden

Op deze pagina vindt u een ruim overzicht van vele kantoorbenodigdheden zoals plakband, perforators, nietmachines en andere bureauaccessoires. Voor de inrichting van een kantoor zijn goede en praktische kantoorartikelen onmisbaar. Denk niet alleen aan de kleine bureauaccessoires, maar ook aan een ladenbox of een bureau-onderlegger.

Opbergen

Het lijkt een beetje achterhaald, toch worden nog heel veel documenten op papier vastgelegd en opgeborgen. Natuurlijk worden steeds meer archieven digitaal opgeslagen, maar een aantal documenten, zoals originele contracten, bewaren we nog steeds op papier. Slim opbergen is een kunst.

Handsfree werken met de papiervernietigers van Rexel

Automatisch papier vernietigen op P5-niveau

Met de automatisch papiervernietigers van Rexel kunt u nu tot het hoge P5-niveau uw papier vernietigen tot microsnippers. Per 2014 is een 100M, 300M, 500M én 750M toegevoegd aan de range van in totaal 11 automatische papiervernietigers. Deze’ M-serie’ vernietigt uw documenten in minuscule microsnippers van 2x15 mm. Dit is geschikt voor zeer vertrouwelijke documenten en uniek voor automatische papiervernietigers.

Rexel winnaar ‘EOPA 2013 technology product of the year award’

Het innovatieve werk van Rexel is bekroond. Vanwege de ‘invoeren-sluiten-en klaar-technologie’ kan iedereen handsfree papier vernietigen. U plaatst eenvoudig de te vernietigen papieren, sluit de deksel van uw Rexel papiervernietiger en uw Rexel-machine doet automatisch de rest, zodat u verder met uw werk kan en u het vertrouwen heeft dat uw documenten veilig vernietigd zijn. Creditcards, nietjes en paperclips zijn geen enkel probleem voor deze papiervernietigers van Rexel.

Vragen over Rexel? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op