Presentatieproducten

Op deze pagina staan producten die dienen als presentatieproducten. Voor het geven van een professionele presentatie kunt u gebruik maken van een aantal hulpmiddelen die hieronder te vinden zijn, of het nu een digitale presentatie is of een presentatie met een bord.

Voor het geven van een digitale presentatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een beamer en slides, is een aanwijsstok essentieel. Op deze manier kunnen details worden aangemerkt tijdens het spreken. In plaats van een aanwijsstok kan ook een led-lampje gebruikt worden.

Meer presentatieproducten zijn onder andere stoepborden, folderrekken, raampresentaties en freesletters. Raampresentaties kunnen met led of RVS worden gemaakt. Om details uit te vergroten en de aandacht te trekken bieden posters een uitkomst. De posters kunnen worden bevestigd aan een posterhouder.

DéKantoorvakhandel biedt verschillende soorten presentatieproducten aan bij één van de verkooppunten, de aangeboden productgroepen voor de presentatieproducten zijn:
- Lezenaars
- Voorzittershamers
- Tafelnaambrodjes
- Receptiealbums
- Presentatiehulpmiddelen

Categorie
Merk
Kleur
Formaat
Populariteit

Resultaat 1 - 9 van de 58 producten