Legamaster bij Dé Kantoorvakhandel

Legamaster is de visuele communicatiedevisie van Edding AG., de toonaangevende producent van hoge kwaliteit markers en schrijfwaren. Al meer dan 50 jaar is Legamaster actief bezig met het aanpassen van haar collectie aan de meest recente trends en ontwikkelingen in communicatietechnologie. Ergonomie, duurzaamheid, innovatie, kwaliteit en een aantrekkelijk functioneel design kenmerken de visie van Legamaster. Met whiteboards, flipovers en andere visuele middelen maakt Legamaster communicatie zichtbaar voor een uiteenlopend publiek. Legamaster is door de jaren heen een zeer betrouwbare partner gebleken voor diverse doeleinden binnen de wereld van kantoorartikelen.


Legamaster gaat uit van het principe ‘gehoord is nog niet begrepen’ en biedt haar klanten tools voor visuele ondersteuning van hun verhaal. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1.000 woorden. Legamaster streeft er naar de gebruiker te voorzien van bijzonder professionele en goed doordachte instrumenten voor het visualieren van communicatie: whiteboards, glasborden, flipovers, folderrekken en een ruime variatie aan digitale tools is een greep uit het toonaangevende assortiment. Legamaster verandert met haar visuele communicatiemiddelen informatie in een belevenis en een bijeenkomst in een succesverhaal.

LegaMaster assortiment

Presenteren

Op deze pagina staan producten die u helpen bij uw presentatie of het presenteren van u zelf of uw bedrijf. De producten zijn overzichtelijk gerangschikt en per product krijgt u informatie over de mogelijkheden die dit product biedt bij het presenteren.

Schrijfwaren

Hoewel er door u waarschijnlijk veel met computers wordt gewerkt en heel veel digitaal gebeurt, zijn schrijfwaren en tekenartikelen niet weg te denken uit kantoren. Hier vindt u verschillende schrijfwaren en tekenartikelen, van populaire ballpoints tot potloden en van kleurkrijt tot inktpatronen voor vulpennen.

Facilitaire Artikelen

Een kantoorinrichting is pas compleet als ook gedacht is aan zaken die niet direct te maken hebben met de kernactiviteiten, de facilitaire artikelen. Hier vindt u facilitaire kantoorartikelen die onnodige werkonderbreking voorkomen en het kantoorleven veraangenamen. 

Legamaster maakt communicatie zichtbaar

In een handomdraai een interactief whiteboard

Met de eBeam Edge oplossing van Legamaster tilt u uw presentatie in een handomdraai naar een hoger niveau. Dit kleine, mobiele systeem maakt van een gewoon whiteboard een interactief whiteboard in luttele seconden. Dit systeem is lichtgewicht en dus eenvoudig in uw tas te stoppen. Met de bijgeleverde USB-kabel en bijgeleverde software verbindt u de eBeam Edge met uw laptop. Inclusief een speciale stylus pen.

Legamaster PURE: ode aan het glas

Legamaster introduceert Glassboard PURE 'optisch wit' als een ode aan het glas. De nieuwe bordenlijn is een praktisch, oogverblindend juweel aan de wand van uw professionele bedrijfsruimte. Zeer prettig beschrijfbaar, magneethoudend, 'zwevend' gemonteerd, in een design dat tot in alle details recht doet aan haar inspiratiebron: glas. Om het helemaal af te maken heeft het bord een transparante afleggoot die naadloos aansluit bij het ontwerp van het bord en de speciale glassboard magneten.

Vragen over LegaMaster? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op