Kyocera bij Dé Kantoorvakhandel

Kyocera’s complete portfolio van betrouwbare, hoogwaardige en milieuvriendelijke netwerklaserprinters levert een hoge resolutie output voor diverse gebruikersgroepen. De laserprinters van Kyocera, al dan niet in multifunctional-vorm, ondersteunen bedrijven om productief te blijven en vereenvoudigen de vele printprocessen binnen een organisatie. Kyocera heeft zich gedurende de afgelopen jaren bewezen door duurzame componenten te ontwikkelen waarbij de operationele kosten en de milieubelasting laag zijn. De laserprinters van Kyocera leveren constant uitstekende kwaliteit, pagina na pagina, met haarscherpe teksten en afbeeldingen.
Met Kyocera Mobile Print kunt u veilig scannen of opdrachten versturen naar uw laserprinter vanaf een computer, tablet of smartphone in uw netwerk. Omdat de Mobile Print-app alleen gebruik maakt van uw eigen netwerk, en niet van het internet of een cloud-applicatie, weet u zeker dat de veiligheid van uw documenten gewaarborgd blijft. Wilt u vanaf elke locatie uw laserprinter kunnen benaderen? Zorg dan dat de Kyocera printer die u wilt aanschaffen over het beveiligde Cloud Connect beschikt. Kiest u voor een krachtige laserprinter, dan kiest u voor de printers van Kyocera.
 

Kyocera assortiment

Toners en cartridges

Is de inkt in uw printer op en bent u op zoek naar toners en cartridges? Dan bent u hier aan het goede adres. Op deze pagina staan alle toners en cartridges van elk merk.

Kantoormachines

U ziet hier een overzicht van verschillende kantoormachines. Elk kantoor vraagt om een eigen aangepaste inrichting met de juiste machines. Hier vindt u printers, kopieermachines en multifunctionals - de zo geheten all-in-ones - wat het werken op een kantoor effectief maakt.

Kyocera stelt haar brede expertise aan u beschikbaar

Kyocera HyPAS, innovatieve software

Kyocera HyPAS, een nieuw softwareconcept van topmerk Kyocera. HyPAS staat voor Hybrid Platform for Advanced Solutions, een softwarepakket waarmee uw Kyocera multifunctional binnen de kortste keren over nieuwe functionaliteiten beschikt. Met deze nieuwe Kyocera software kunt u via het touchscreen  gemakkelijk nieuwe functionaliteiten integreren in uw persoonlijke ‘workflow’. De HyPAS software helpt u uw printkosten onder controle te houden en werkprocessen veilig te stellen. Daarnaast haalt u met Kyocera HyPAS een bijzonder staaltje technologie in huis, waarmee u uw concurrenten een stap voor bent.  


Voordelen Kyocera HyPAS

Met de Kyocera HyPAS business apps heeft u een slim ontworpen oplossing in huis waarmee u voor uzelf en uw bedrijf het maximale kunt halen uit uw investering in techniek en digitale infrastructuur.
 
  • - Deze software verbindt technologie met uw zakelijke doelstellingen en maakt gebruik van bestaande infrastructuur
  • - De implementatiekosten zijn relatief laag, u hoeft immers geen nieuwe hardware aan te schaffen
  • - Met Kyocera HyPAS krijgt u inzicht in uw gebruik door weergave van patronen en trends
  • - Het gebruik van de apps vereist slechts eenvoudige handelingen, iedereen kan ermee werken
  • - Lokaal of globaal informatie delen en samenwerken wordt ondersteund door Kyocera HyPAS

KYOCERA lanceert vier nieuwe betaalbare high performance monochrome multifunctionals

KYOCERA Document Solutions, een van 's werelds toonaangevende documentoplossingen bedrijven introduceert een reeks betaalbare multifunctionals ter vervanging van bestaande modellen. De nieuwe ECOSYS M2030dn en de M2530dn modellen printen met een snelheid van 30 ppm, terwijl de ECOSYS M2035dn en M2535dn een print-en kopieersnelheid van 35 ppm hebben. Deze machines zijn ideaal voor kleine tot middelgrote werkgroepen.

KYOCERA legt de lat hoger met vier nieuwe A4 ECOSYS kleurenprinters

KYOCERA Document Solutions, een van 's werelds toonaangevende documentoplossingen bedrijven, kondigt vier verbeteringen aan op hun uitgebreide serie kleurenprinters. In de ECOSYS P6021cdn, P6026cdn, P6030cdn en P7035cdn zijn alle voordelen van de KYOCERA ECOSYS-technologie geïntegreerd. De nieuwe producten vervangen bestaande producten en zijn ideaal voor SOHO tot grote werkgroepen die tot 15.000 pagina's per maand afdrukken.

Vragen over Kyocera? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op