Papiervernietigers

Er zijn soms documenten waar niemand iets mee te maken heeft. Deze papieren mogen niet in de handen van een ander vallen. Ze moeten in ieder geval onleesbaar zijn voor anderen. Op deze pagina staan papiervernietigers en gerelateerde producten over papiervernietigers.

Er zijn heel veel verschillende soorten papiervernietigers op de markt. Het grote verschil zit hem vaak in de snelheid waarmee het papier door de machine gaat. Ook kunt u bij de ene vernietiger maar twee pagina's tegelijk vernietigen en bij de andere papiervernietiger kunt u misschien wel tien pagina's tegelijk in de machine doen. Dit scheelt u enorm veel tijd. Vooral binnen bedrijven waarin snel gewerkt moet worden, gaat de voorkeur uit naar een vernietiger waarbij u meerdere pagina's tegelijk kunt vernietigen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een container met een gleuf waarin het vertrouwelijk papier wordt gedaan. Als deze vol is, kan deze opgehaald worden door een bedrijf die het papier zorgvuldig vernietigt.

DéKantoorvakhandel biedt verschillende soorten papiervernietigers aan bij één van de verkooppunten, de aangeboden productgroepen voor de papiervernietigers zijn:
- Toebehoren papiervernietigers
- Datadragervernietigers
- Papiervernietigers voor thuiskantoor
- Papiervernietigers voor op het werk
- Papiervernietigers voor de afdeling
- Papiervernietigers voor de etage
- Papiervernietigers voor het archief
- Karton perfaratoren

Categorie
Merk
Kleur
Formaat
Populariteit

Resultaat 1 - 9 van de 402 producten