Dicteerapparatuur

Dicteerapparatuur wordt in veel beroepen gebruikt door de vele mogelijke toepassingen. Zo kan een dicteerapparaat worden gebruikt tijdens een interview of om persoonlijke mondelinge notities te maken. Op deze pagina vindt u dicteerapparatuur, zoals zakdicteermachines of grotere opnamemachines.

Schrijven kost veel tijd en is in veel situaties niet handig. Tijdens een interview of vergadering worden daarom vaak dicteermachines gebruikt. Hiermee neemt u het gesprek of de vergadering op en kunt u deze later afluisteren en uitwerken. Ook voor onderweg is er dicteerapparatuur: de zakdicteermachine! Deze kunt u altijd bij u dragen zodat u op elk gewenst moment iets in kunt spreken. U kunt het als geheugensteuntje gebruiken (“Niet vergeten de afspraak van morgen te verzetten”) voor uzelf of een collega/werknemer. Ook kunt u uw goede ideeën inspreken die spontaan in u opkomen om deze ’s avonds uit te werken. 

DéKantoorvakhandel biedt verschillende soorten dicteerapparatuur aan bij één van de verkooppunten, de aangeboden productgroepen voor de dicteerapparaten zijn: 
- Interactieve dicteerapparatuur
- Digitale dicteerapparatuur
- Klassieke dicteerapparatuur
- Digitale dicteersystemen
- Bureaudicteersystemen
- Digitale transcriptiekit
- Accessoires voor dicteersystemen
- Audiocassettes
 

Categorie
Merk
Kleur
Formaat
Populariteit

Resultaat 1 - 2 van de 2 producten