Computerkabels

Een computer gebruikt elektriciteit en data moet vervoerd worden. Hiervoor heeft u kabels nodig. Op deze pagina staan producten over computerkabels. Want ieder apparaat heeft zijn eigen kabel, zowel intern als extern.

Voor een monitor is er de VGA-kabel en de printer heeft een USB- of parallelle printerkabel. En dan zijn er ook nog de seriële kabels en de UTP-kabels, de HDMI-kabels en de gewone stroomkabels. Iedere functionaliteit heeft zijn eigen kabel om de data op een zo snel mogelijke manier te kunnen verwerken. En staat de printer of scanner iets verder weg en is de kabel te kort? Dan zijn er de verlengkabels. Tot slot zijn er nog de interne voedingskabels en de IDE-kabels. Ieder computeronderdeel dat u inbouwt in de computer heeft stroom nodig om te functioneren. Deze wordt via de interne kabel aangesloten op het moederbord. Computerkabels vragen dus om de nodige expertise. Expertise die wij u kunnen bieden.

Zoek in het aanbod en vindt uw: audiokabels, videokabels, netwerkkabels, datakabels, 230 volt kabels, telefoonkabels en kabelmanagement

Categorie
Merk
Kleur
Formaat
Populariteit

Resultaat 1 - 3 van de 3 producten