HP bij Dé Kantoorvakhandel

De printers van HP staan bekend om hun zeer lage verbruikskosten, zowel bij laser- als inkjetprinters. Met de populaire inkjet Officejet Pro-serie zijn de verbruikskosten zelfs tot 50% lager per pagina dan met laserprinters. HP exelleert met haar inkjetprinters vanwege efficiëntie, kwaliteit en productiviteit. De professionele inkjetprinters van HP printen met een zeer levendig kleurenpatroon, waardoor een bezoek aan de copy-shop overbodig is geworden.


Naast kwaliteit en verbruikskosten kenmerken de inkjetprinters van HP zich door het gebruikersgemak. Met de HP ePrint technologie kan er vanaf bijna elke locatie draadloos geprint worden, aangestuurd vanaf computer, smartphone of tablet. Profiteer met de inkjetprinters van HP van top-kwaliteit voor een zachte prijs om uw bedrijf nog beter te kunnen profileren. Met een HP inkjetprinter ondersteunt u uw zakelijke uitstraling. De HP inkjetprinters series: wanneer uw business nieuwe business nodig heeft helpt HP u hier bij.

HP assortiment

ICT Accessoires

Op deze pagina staat een overzicht van ICT accessoires. Bent u op zoek naar informatie over USB-sticks, herschrijfbare cd's of dvd's, of een bescherming voor uw smartphone of tablet? Hier vindt u informatie over moderne en leuke ICT-accessoires!

Toners en cartridges

Is de inkt in uw printer op en bent u op zoek naar toners en cartridges? Dan bent u hier aan het goede adres. Op deze pagina staan alle toners en cartridges van elk merk.

Kantoormachines

U ziet hier een overzicht van verschillende kantoormachines. Elk kantoor vraagt om een eigen aangepaste inrichting met de juiste machines. Hier vindt u printers, kopieermachines en multifunctionals - de zo geheten all-in-ones - wat het werken op een kantoor effectief maakt.

Papierwaren

Op deze pagina staan papierwaren. We kunnen nu eenmaal niet zonder papier. Ondanks het feit dat we heel veel met onze computer kunnen doen is en blijft papier een veel gebruikt product. Op deze pagina vindt u dan ook papierwaren in allerlei soorten, kleuren en maten.

Bespaar tot 50% op uw printkosten met HP

Printvrijheid met HP

Met een HP ePrint printer kunt u vanaf elk apparaat printen - overal. ePrint is niets meer of minder dan e-mailen naar de printer. Hiermee kan iedereen op afstand documenten printen, dus bijvoorbeeld een document voor een collega terwijl u zelf thuis werkt of onderweg bent. HP ePrint: als u het kunt e-mailen, kunt u het printen.
 

HP Officejet Pro X Series in response to the needs of ADREA 

 

HP blijft innoveren

HP gaat voor het grote idee en de volgende grote ontdekking. “Uitvinden” is meer dan een woord, en staat bij HP voor focus, uitvoering en het allerbelangrijkst: geweldige producten en diensten. HP is al jaren in ontwikkeling, en blijft doorgroeien. De focus ligt, naast kwalitatief hoogwaardige printers, op cloud, veiligheid en big data. Blijf innoveren met HP.


HP Officejet Pro X Twice as Fast Half the Cost

 

Vragen over HP? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op