HERMA bij Dé Kantoorvakhandel

Wie in staat is, een idee vanaf het ontstaan perfect te ontwikkelen en in praktijk te brengen, mag daar best trots op zijn. Zo staat het in 1906 opgerichte HERMA tot over de grenzen van Europa bekend als technologisch marktleider op het gebied van zelfkleeftechniek. De etiketten van HERMA bevatten uitsluitend oplosmiddelvrije kleefmiddelen en zijn zeer zorgvuldig ontworpen met een minimale milieubelasting. De etiketten voldoen aan PEFC-eisen voor duurzaam bosbeheer en zijn CO2-neutraal geproduceerd.


Met de EtikettenScout kunnen gebruikers in een paar klikken de juiste etiketten vinden. Door de breedte, de hoogte, de vorm en de materiaalsoort te kiezen geeft deze HERMA-tool binnen no-time het etiket waar de gebruiker naar op zoek is. Daarnaast kunnen gebruikers snel, kostenloos en eenvoudig hun etiketten online ontwerpen en afdrukken, zonder software-installatie. De etiketten van HERMA hebben een buitengewoon hoge witheidsgraad en zijn houder van het prestigieuse ‘Der Blauwe Engel-milieukenmerk’. Kiest u voor etiketten van topkwaliteit, dan kiest u voor HERMA.

Herma assortiment

Presenteren

Op deze pagina staan producten die u helpen bij uw presentatie of het presenteren van u zelf of uw bedrijf. De producten zijn overzichtelijk gerangschikt en per product krijgt u informatie over de mogelijkheden die dit product biedt bij het presenteren.

Papierwaren

Op deze pagina staan papierwaren. We kunnen nu eenmaal niet zonder papier. Ondanks het feit dat we heel veel met onze computer kunnen doen is en blijft papier een veel gebruikt product. Op deze pagina vindt u dan ook papierwaren in allerlei soorten, kleuren en maten.

Kantoorbenodigdheden

Op deze pagina vindt u een ruim overzicht van vele kantoorbenodigdheden zoals plakband, perforators, nietmachines en andere bureauaccessoires. Voor de inrichting van een kantoor zijn goede en praktische kantoorartikelen onmisbaar. Denk niet alleen aan de kleine bureauaccessoires, maar ook aan een ladenbox of een bureau-onderlegger.

Opbergen

Het lijkt een beetje achterhaald, toch worden nog heel veel documenten op papier vastgelegd en opgeborgen. Natuurlijk worden steeds meer archieven digitaal opgeslagen, maar een aantal documenten, zoals originele contracten, bewaren we nog steeds op papier. Slim opbergen is een kunst.

Perfecte etiketten met HERMA

HERMA recycling etiketten

Met een buitengewone witheidsgraad voor zeer goede afdrukresultaten en het miliekenmerk ‘Der Blaue Engel’ heeft HERMA de ideale oplossing voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit én bescherming van het milieu. De recycling etiketten van HERMA zijn gemaakt met een oplosmiddelvrije contactlijm en zijn geschikt voor laser-, inkjetprinters en kopieermachines.

HERMA signalerings- en outdooretiketten

Herma biedt u etiketten voor alle omstandigheden. Of u nu op zoek bent naar opvallende, slijtvaste signaleringsetiketten of outdooretiketten voor buitengebruik en zwaarbelaste omstandigheden, met een Herma etiket zit u altijd goed. De signaleringsetiketten van HERMA zijn zelfklevende, gele folie-etiketten op A4 vellen. De outdooretiketten van HERMA zijn weervast en gemaakt van zelfklevende, witte, matte polyethyleenfolie. Ideaal voor outdoortoepassingen, extreem sterk hechtend op zelfs ruwe, vochtige, koude of stoffige oppervlakten.

Vragen over Herma? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op