GBC bij Dé Kantoorvakhandel

Al meer dan 60 jaar is GBC wereldwijd toonaangevend in producten die professionals en consumenten helpen bij het presenteren, beschermen, organiseren en verkrijgen van eigen geprint materiaal. GBC inbindmachines en lamineermachines en bijbehorende accessoires helpen professionals en consumenten meer te bereiken door documenten snel, makkelijk en stijlvol te verwerken. GBC levert toegevoegde waarde met producten die kwaliteit bieden en de efficiency op kantoor verhogen en is al jaren een veelgevraagd merk voor lamineren en inbinden binnen onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en binnen bedrijven in de recreatieve sector. GBC valt onder het overkoepelende merk ACCO brands.


GBC voorziet in de behoeftes van uiteenlopende gebruikers door de wensen en eisen met betrekking tot snelheid, gebruikersgemak en capaciteit af te stemmen op de diverse gebruikersgroepen; compacte, eenvoudig te gebruiken lamineermachines en inbindmachines voor de (zakelijke) thuisgebruiker en uitgebreidere, multifunctionele apparaten voor lamineren en inbinden afgestemd op de business professional die een intensiever gebruik vereist. Simpel sneller lamineren en inbinden met GBC.

GBC assortiment

Kantoormachines

U ziet hier een overzicht van verschillende kantoormachines. Elk kantoor vraagt om een eigen aangepaste inrichting met de juiste machines. Hier vindt u printers, kopieermachines en multifunctionals - de zo geheten all-in-ones - wat het werken op een kantoor effectief maakt.

Simpel sneller met GBC

Een krachtige inbindmachine

Ideaal voor regelmatig kantoorgebruik: de stevige en praktische WireBind W18 pons-bindmachine maakt handmatig binden eenvoudig. De WireBind W18 is standaard voorzien van een document separator en een automatisch centreersysteem en kan 15 vel (80 g/m2) in één keer ponsen en 125 vel binden in een 14 mm draadrug. Met deze inbindmachine heeft u een krachtige oplossing om uw documenten netjes te ordenen en te presenteren.

Onderhoud van uw GBC lamineermachine

Voor het langdurig behoud van uw GBC lamineermachine maakt u na het lamineren in een handomdraai de rollers schoon. Voor het reinigen van de rollen voert u twee à drie keer een vel wit karton of een GBC-reinigingsvel door de machine. Zo blijft uw GBC lamineermachine het beste onderhouden en kunt u langer van uw lamineermachine profiteren.

Vragen over GBC? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op